• DOLAR 32.516
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2494.103
  • ...
Filistin’e son kullanma tarihi yaklaşan aşıları gönderdi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

İşgal rejimi güvenilmez olduğunu bir kez daha gösterdi. Filistin ile yaptığı aşı takası anlaşmasını fırsata çeviren işgal rejimi, son kullanma tarihi yaklaşmış aşıları Filistin’e göndermek istedi.

 

Filistin ile işgal rejimi aşı takası anlaşması yaptı. Buna göre Filistin, işgal rejiminden 1 milyon doz aşı alacak bunun karşılığında ise BioNTech-Pfizer’dan eylül ve ekimde alacağı aşıları işgal rejimine verecekti.

ALÇAKLIĞIN BU KADARINA PES!

İşgal rejimi anlaşma kapsamında bugün 100 bin doz aşıyı Filistin’e teslim etti. Ancak aşıları teslim alan Filistinli yetkililer, işgal rejiminin alçak oyunuyla yüzleşti. İşgal rejimi elindeki son kullanma tarihi yaklaşan aşıları gönderdiği ortaya çıktı.

ANLAŞMA İPTAL EDİLDİ

Bunun üzerine Filistin Sağlık Bakanı Mey Keyle, Başbakan Muhammed Iştiyye'nin İsrail ile varılan aşı takası mutabakatının iptal edilmesi talimatı verdiğini belirtti.

“İNSAF VE SİYONİZM, OLACAK ŞEY DEĞİL”

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin, “Filistin'e corona aşısı göndermeyen ve gönderilmesine de izin vermeyen işgalci siyonist, Filistin'e 100 bin doz aşı gönderdi. Siyonistler insafa mı geldi denilecekken;  gönderilen aşıların SK tarihlerinin geçmek üzere olduğu görüldü. İnsaf ve siyonizm, olacak şey değil...

Bu haberler de ilginizi çekebilir