• DOLAR 32.345
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2303.51
  • ...
Perkotek Otopark Bariyeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Otopark bariyeri günümüzde her alanda kullanılabilen ve işimizi bir hayli kolaylaştıran ürünlerden bir tanesidir. Daha güvenli bir alan oluşturmak adına kullanım sağlayacağınız bu ürünler sizin isteğiniz dışında giriş ve çıkışlara engel olmakla beraber aynı zamanda farklı kullanımları ile de günlük yaşantımızı ve işimizi kolaylaştırmaktadır. Kol uzunlukları ihtiyaca cevap verecek şekilde değişkenlik gösterir. Güvenliğin yanı sıra araçların geçiş kontrolünü de sağlayan bariyerlerin kol uzunluğu kullanılan alanı ve yukarı hareket ederken bariyerin herhangi bir kazaya yol açmaması için üzerindeki ikaz lambası (flaşör) yanıp söner, kontrolleri ise fotosel ile sağlamaktadır. Masaüstü buton özelliği bulunması ile beraber aynı zamanda uzaktan kumanda ve wireless buton ile de kontrol sağlanmaktadır. Günlük yaşamımızı oldukça güvenli ve pratik bir hale getirmektedir.

Otoparklarda araç trafiğini düzenleyen herhangi bir kontrol noktası yoksa her an bir sorun ile karşılanmanız an meselesi olabilir. Bu tarz sorunların önüne geçmenin yolu ise güvenilir, kaliteli ve güçlü bir motora sahip otopark bariyeri sistemi ile çözüm sağlanabilmektedir. Bariyerlerin aynı zamanda panel yardımı ile de kontrolü sağlanabilmektedir. Size ait olan alanları ise yabancı araçların giriş ve çıkışlarını engellemek ve güvenli bir otopark alanı sağlamaktadır.

Araç bariyerden geçtikten sonra, otomatik kapanma süresine göre bariyer kolu otomatik olarak da kapanma özelliğine sahiptir. Diğer kullanılan yöntem ise loop sistemidir ve bariyerden önce kullanılan loop, araç loop üzerine geldiğinde, bariyere kontak vererek bariyeri açar. OGS ve HGS gibi sistemleri ile de kullanım sağlanabilir ve otopark kapasite kontrolünü de yapılabilir. Aynı zamanda online ve offline olarak kullanımı da sağlanmaktadır. Panel ve anten yardımı ile araçlarınıza entegre edilen etiketler sayesinde otomatik araç geçiş özelliği de kullanılabilir.

OTOPARK BARİYERLERİNİN KULLANIM ALANLARI VE AMACI NEDİR?

Günümüzde hemen hemen her otoparkta ve site girişinde bariyer sistemlerine rastlıyoruz. Otopark bariyerlerinin kullanım alanları ise geniş çaplı olmak ile beraber dilediğiniz alanlarda rahat ve güvenli bir şekilde kullanılabilirsiniz. Örneğin; özel veya kamuya ait otoparkların, okul, kolej, iş yerleri ve büyük, küçük sitelerde bulunan araç park alanları, müstakil konutlarınızın giriş ve çıkışlarında, evinizin çevresinde bulunan size ait alanların kontrolünü sağlamak, özellikle kalabalık alanlarda kontrol altında tutmanız açısından sizin adınıza çok kullanışlı ve yararlı olacaktır. Günümüzde araçların yoğunluğu otopark sistemleri kullanım alanlarını sınırlamakta güçlük çekebiliyoruz, her an her yerde ve her alanda ihtiyaç duyabilen bu ürünler sizin ve çevrenizde ki insanların da güvenliği açısından çok büyük önem taşımaktadır. Giriş çıkışlarınızın kontrolü sizin ve sizinle beraber aynı alanı paylaşan kişilerin ve ailenizin daha güvenli bir ortamda yaşamlarına devam etmeleri önemli hale gelmiş bulunmaktadır.

OTOPAR BARİYERLERİNİN YARARLARI NELERDİR?

Otopark bariyerini kurmak oldukça yarar sağlamakla beraber yetkisiz geçişlerin kontrolünü sağlamak sizin elinizde olması, başta personel harcamaları ve maliyetleri ortadan kaldırmak ile beraber işletme maliyetlerine de oldukça fayda sağlamaktadır. Günümüzde yaşadığımız alanlarda araç trafik ve park yoğunluğu çekilemez bir hale gelmiş bulunmakta, bunun önünü geçmek aslında çok basit, otomatik bariyer ile artık tek tuş ile sizin, ailenizin ve yakınlarınızın ayrıca yaşam alanlarınızı paylaştığınız komşularınızın günlük yaşamlarını çok kolay hale getirmektedir. Tek tuş ile geçişlerinizi güvenli, kaliteli ve sorunsuz bir şekilde yapmanızı sağlamaktadır. Yabancı araçların ise geçişlerine izin vermemektedir.

Otoparklarınızın kapasitesine göre araç giriş ve çıkışlarını da kontrol altında tutabilirsiniz. Kurulumu teknik ekibimiz tarafından yada varsa kendi teknik ekibiniz tarafından da oldukça kolay ve pratik bir şekilde yapılmaktadır, uzaktan desteğimiz ile kurulumun ilk aşamasından son aşaması kadar alanında uzman personellerimiz tarafından destek verilmektedir. Diğer tüm detayları perkotek.com sitemizden inceleyebilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir