• DOLAR 32.492
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.56
  • ...
Eski bakan sitem etti: Şanlıurfa'da İl Sağlık Müdürü değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Twitter paylaşımı sonrası Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü değişti. Fakıbaba, daha sonra paylaşımını sildi.

Daha önce Başhekimlik de yapan Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu iki yıldan beri bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer Sayın bakanımızın Şanlıurfa'daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğini inanıyorum" diyerek sitem etmişti. 

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş'un görevinden alındığı ve yerine Ankara İl Sağlık Müdürü Şanlıurfalı Prof. Dr. Mehmet Gülüm'ün atandığı iddia edilirken  Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Emre Erkuş sosyal medya hesabından "Allah'a hamdolsun. Allah en güzel vekildir" paylaşımı yaptığı görüldü. 

PROF. DR. MEHMET GÜLÜM KİMDİR?

Mehmet Gülüm 1969 Şanlıurfa doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa'da tamamlamıştır. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2004 yılında Harran Üniversitesinde Üroloji Uzmanlık Eğitimini tamamladı. Çocuk Ürolojisi ve Androloji alanları ile ilgilendi. 2013 senesinde Doçent ve 2018 senesinde ise Profesör unvanını aldı. Prof. Dr. Mehmet Gülüm 22. Dönem Şanlıurfa Tabip Odası Başkanı seçildi. 2015-2018 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalında Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Mehmet Gülüm 28 Şubat 2018'den 8 Mart 2019 tarihine kadar SBÜ. Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapmıştır.

Prof. Dr. Mehmet Gülüm, 8 Mart 2019 tarihinden itibaren Ankara İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir