• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Araç Kiralamayı Düşünenler İçin  İpuçları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kuşkusuz herkesin çeşitli nedenlerle hayatının bir döneminde araç kiralaması gerekiyor. Bazen kullanılan araç arıza yapıyor, bazen de seyahat edilen yerde gezi programının kontörlü bir şekilde tamamlanması için bir araca ihtiyaç oluyor. İşte bu durumda araç kiralama işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yapılması gerekecek. Peki, nelere dikkat etmeli, neleri göz önünde bulundurmalı? Araç kiralama ipuçlarını hemen sizlerle paylaşıyoruz.

Firma Seçimini Titizlikle Yapın!

Hangi firma aracılığı ile araç kiralayacağınızı çok iyi belirlemelisiniz. Olabildiğince güvenilir bir firmaya yönelmeniz gerekiyor. Firmanın araç filosuna da göz atmanızda fayda var. Kullanmak istediğiniz aracı filosunda barındıran bir firmaya yönelmeniz ve bununla birlikte uygun fiyat sunan bir firmayı seçmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

Aracı Nereden Teslim Alacaksınız?

Elbette mutlaka görüşmeniz gereken hususlardan biri de aracı nereden teslim alacağınızdır. Genellikle İstanbul havalimanı araç kiralama işlemlerinde aracın rahatlıkla teslim alındığı yerlerden biridir. İstanbul’a herhangi bir nedenle gitmek istediğinizde kentte ulaşımı kolay sağlamak için araç kiralamayı tercih edebilirsiniz. Elbette bu durumda havalimanından aracı teslim almanız sizin için daha konforlu bir seçenek olacaktır. Bunun için de Otokirala.com adresine yönelebilirsiniz. otokirala.com güvenilir ve bir o kadar da uygun fiyat sunan firmaların başında geliyor.

Firmanın Yakıt Politikasını Kontrol Edin!

Bu noktada firmalar ikiye ayrılıyor diyebiliriz. Bazı araç kiralama firmaları yakıtı doldurarak aracı teslim ediyor ve yine yakıt deposu dolu olacak şekilde aracı teslim alıyor. Ancak eksik yakıtla teslimat yapmanız durumunda da ekstra bir ücretlendirme devreye giriyor. Bazı firmalar ise yakıt deposunu doldurmuyor. Sadece az oranda yakıtla teslimat yapıyor. Sizin için en uygunu hangisi ise bu yakıt politikasına sahip bir firmaya yönelin.

Araçta Arıza Olup Olmadığını Sorgulayın!

Firmayla mutlaka görüşmeniz gereken hususlardan biri de araçta herhangi bir arıza olup olmadığıdır. Şayet varsa sözleşmede mutlaka bunu da belirtmelisiniz. Elbette aracın muayenesinin yapılıp yapılmamış olması da önemlidir ve oto kiralama firması ile bu konuyu da mutlaka görüşmelisiniz. Otokirala.com adresinde bu konuya dair daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sitede bulunan filtreleme seçeneklerinden faydalanarak kendinize en uygun aracı da kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir