• DOLAR 32.557
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2457.034
  • ...
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı! ATA AÖF final sınav sonuçları sorgulama ekranı ATA AÖF OBS ekranı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ATA AÖF sınav sonuçları için heyecan dolu bekleyiş sona erdi. Mayıs ayının 24'ünde başlayan final (bitirme) sınavları, 4 Haziran 2021 tarihinde sona ermişti. Son dakika haberine göre ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. İşte ATA AÖF final sınav sonuçları sorgulama ekranı ve ATA AÖF OBS ekranı

 

 

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler. Öğrenciler ATA AÖF OBS ekranı Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

 

ATA AÖF Final Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı İçin Tıklayın

 

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

Üniversiten yapılan açıklamaya göre, ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavı 28 Haziran- 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ATA AÖF YAZ OKULU AÇILACAK MI?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz okulu ile ilgili çalışmaları tamamlanmış ve Üniversitemiz senatosu tarafından yaz okulu açılması uygun görülmüştür. Yaz okulunun takvim ve uygulama esasları ile ilgili detaylı bilgilendirme kısa süre sonra www.ataaof.edu.tr web sayfası üzerinden ve resmi sosyal medya hesaplarından yapılacaktır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir