• DOLAR 32.57
  • EURO 34.929
  • ALTIN 2436.602
  • ...
Perkotek Turnike Sistemleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Günümüz de turnikelerin kullanım alanları sınır tanımaksızın her alanda faaliyet göstermektedir. Örneğin; İdari binalar, Şirketler, Ofisler, Alışveriş merkezleri, Eğlence parkları, Stadyumlar, Üniversite kampüsleri, Şirketler, Ofisler İdari binalar gibi birçok alanda kullanımı sağlanarak giriş ve çıkışları düzenlemek ve etkili akış kontrolü sağlamak için kullanılan ürünlerdir. Kullanım amaçlarına göre farklılık gösteren turnike sisteminin sağladığı faydalar bizlerin daha düzenli bir döngü içerisinde olmamıza yardımcı olmaktadır. Bu turnike sistemleri genel olarak gün içerisinde birçok insanın giriş çıkış yaptığı alanlarda kullanılmaktadır. Güvenliğinizi sağlamak adına oldukça önemli olan bu ürünler, giriş ve çıkışlarınızın kontrolleri açısından ve yetkisiz kişilerin geçişlerine izin vermemesi ile beraber size ve çevrenizde ki insanlara oldukça faydalı olacaktır. Aynı zamanda tek ya da çift yönlü bir trafik uygulamak için kullanılan sistemlerdir. Turnikeler kalabalık çalışma alanlarında ise seri geçiş özelliği ile oldukça yararlı ve faydalı bir ürün konumundadır.

Turnike sistemleri fiyat açısından değerlendirildiğinde, modellere göre farklılık göstermektedir ve farklı bütçeler için çözümler sağlanmaktadır. Turnike çeşitleri hem sistem olarak hem de özellik açısından farklılıklar gösterebilmektedir. Bel turnikeleri, Boy turnikeleri, VİP turnikeler, Hızlı geçiş turnikeleri ve Hijyen turnikeleri olmak üzere farklılık göstermektedir. Turnikelerin hepsinin özellikleri birbirinden farklı ve gelişmiş özelliklere sahiptirler.

Personel devam kontrol sistemleri (PDKS) ile beraber de kullanımı sağlanabilir ve personel kontrolü yapma imkânı da sunmaktadır. Aynı zamanda online ve offline olarak da kullanımı mümkündür. Bu sayede kim kaçta giriş çıkış yapmış görebilir, gerekli güvenlik önlemleri artırılabilir. Sizlerde bulunduğunuz alanları turnike sistem modelleri ile denetim altına alabilirsiniz.

TURNİKE SİSTEMİNİN FAYDALARI

Turnike sistemlerinin faydaları oldukça fazladır, günlük yaşantınızda sizin ve çevrenizde ki insanların aynı zamanda çalışma arkadaşlarınızın giriş ve çıkışlarını pratik ve zahmetsiz bir hale dönüştürmesi oldukça önemlidir. Bu tür sistemler genellikle giriş çıkışın düzenli bir şekilde yapılmasını sağlar ve disiplinli bir ortam oluşturur. Turnike fiyatları cazip olup özellikle insan giriş ve çıkışlarının yoğun olduğu bölgelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Ayrıca güvenliğinizi sağlamak adına her alanda kullanımı sağlanmaktadır. Bulunduğunuz alanları kontrol altında tutmanız güvenlik ve personel kontrolü açısından oldukça önemlidir, Günümüzde her alanda rahatlıkla kullanılabilen turnike sistemleri ebat olarak da bulunduğunuz alanlara rahatlıkla kurulumu yapılabilmektedir. Her ebatta bulunan ve çözümler sağlanan turnike sistemleri siz değerli kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda çözümler sunulmaktadır.

TURNİKE SİSTEMİNİN ÖNEMİ VE KURULUMU

Turnike sistemleri günümüzde oldukça önemli bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Her alanda ve her noktada kullanımı sağlanabilen ve bulunduğunuz alanların kontrolünü ve güvenliğini sağlanmak açısından sizin ve çevrenizde ki insanların kullanımı açısından oldukça faydalıdır. Turnikeler giriş izni olmayan kişileri de belirlenen alana girmesini engelleyerek güvenli bir alan sağlamaktadır. Özellikle günümüzde kalabalık çalışma ortamlarında kullanımı oldukça önemli bir hala gelen turnike sistemleri personel kontrolü ve alan kontrolü açsından oldukça faydalı bir üründür. Kontrol edeceğiniz alanlara kurulumu yapıldıktan sonra rahat ve güvenilir bir ortam sağlayan bu ürünler çalışma alanınızı ve kurulum yapılan bölgeye verdiği güven ve huzur sizi ve çevrenizi oldukça mutlu edecektir. Günümüzde covid 19 tedbirleri kapsamından ise turnike sistemi kullanımı kat kat daha fazla önem arz etmektedir. İçeride bulunan kişilerin kontrolü sağlanmakla beraber, hijyen turnikesi üzerinde bulunan dezenfektan özelliği ile de sağlığınızı riske atmamak açısından oldukça önemli bir hal almış bulunmaktadır. Turnike sistemlerinin kurulumu ise oldukça basittir, teknik ekibimiz tarafından özenle kurulumu yapılmaktadır, dilerseniz kendi ekibiniz tarafından da kurulumu basit bir şekilde uzaktan desteğimiz ile ilk aşamasından son aşaması kadar alanında uzman personellerimiz tarafından destek verilerek kurulumuna yardımcı olunmaktadır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir