• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Vefa Sosyal Destek grubundaki din görevlilerine plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Coronavirus ile mücadele kapsamında Batman Valiliği bünyesinde Vefa Sosyal Destek Grubu'nda aktif olarak yer alan din görevlilerine plaket takdim etti.

Tüm dünyada etkili olan Coronavirus salgınıyla mücadele kapsamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın talimatı üzerine tüm il ve ilçelerde din görevlileri, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar için mesai mefhumu gözetmeksizin seferber olmuştu.

Bu doğrultuda Batman Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan din görevlilerine, İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından plaket takdim edildi.

Erhan, “Din görevlisi dünyanın gidişatından kendini sorumlu gören ve bu doğrultuda çalışan, mihrapta namazımızı emanet ettiğimiz, kürsüde öğütlerini dinlediğimiz kimselerdir. Din görevlileri, mutlu günlerimizde mutluluğumuza destek olan, üzgün günlerimizde de üzüntülerimize ortak olan, çıkmaza düştüğümüzde bize yol gösteren gönül dostlarımızdır. İnsanlığın maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek için her zaman fedakâr olan din görevlilerimiz ülkemizin içinde bulunduğu zorlu pandemi sürecinde de tereddüt etmeden milletimizin hizmetine koşarak örnekliğini bir kez daha göstermiştir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir