• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
5 çocuklu Tatar ailenin dramı Geri Gönderme Merkezinde devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayının başından beri Geri Gönderme Merkezinde tutulan olan Samatova ailesi, Rusya’ya bağlı Tataristan bölgesinden ülkemize zaruri olarak iltica etmiş, aslı Türk olan Müslüman bir ailedir. Bu aile 5’i çocuk ve bir anneden oluşmaktadır. Bahsi geçen ailenin, geldikleri yerde ve ülkemizde herhangi bir suça karışmadığı bilinmekle birlikle, aile uzun bir süredir haksız yere gözaltında tutulmaktadır. Rusya’ya iadesi söz konusu olan bu aileyi tekrar Rusya’ya iade etmek acaba kimlerin ekmeğine yağ sürmekte işte orası tam bir muammadır.

Uzun bir süredir 5 çocuk ve bir kadının haksız yere hürriyetlerinden mahrum edilmesi maalesef hiçbir yetkilinin vicdanını sızlatmamakta, milliyetçi geçinen tayfanın ise kendilerini görmezden geldiğine şahit olmaktayız.

Uzun bir süredir 5 çocuk ve bir kadının haksız yere hürriyetlerinden mahrum edilmesi maalesef hiçbir yetkilinin vicdanını sızlatmamakta, milliyetçi geçinen tayfanın ise kendilerini görmezden geldiğine şahit olmaktayız. Seküler bir kadının başına ufak bir şey dahi gelse ahuzar eden feministlerin, konu Müslüman bir kadın ve çocukları olunca umursamadıklarını görmekteyiz. Elbette onlardan yardım beklediğimizden kaynaklı bir sitem değil. Bizler yardımın ve rahmetin sadece Allah’tan geldiğine iman etmiş insanlar olarak burada ırk ve hümanizm edebiyatı yapanların aslında ucu kendilerine dokunmayana kadar hiçbir zulme ses çıkarmadıklarını, çoğu zaman da zulmü işleyenlerle aynı safta olduklarını bilmekteyiz.

Samatova Ailesi hakkında sosyal medyadan defalarca gündem oluşturulmasına rağmen kendilerini tutuklayan mercilerin açıklama yapmaması ve ailenin şu anda ne şartlarda olduğunu bilmememiz bile onlara yapılan zulmün bariz göstergesidir.

Kaynak:  REFERANS MEDYA - usameseyyaf.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir