• DOLAR 32.591
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2417.666
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu merhum Mehmet Yavuz'un kabrini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Beraberinde HÜDA PAR eki Genel Başkanı Avukat İshak Sağlam, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ve partililerden oluşan bir heyetle Adıyaman'ın Kâhta ilçesi Hazreti Yusuf Mezarlığında medfun bulunan, merhum Mehmet Yavuz'u ziyaret eden Yapıcıoğlu " Mehmet Hocamız olmadan 4'üncü kongremizi yaptık." dedi.

Yapıcıoğulu Yavuz'un Kabri başında okuduğu Fatiha-i şerif ve yaptığı duanın ardından, "Mehmet Yavuz Başkanımıza vefa borcumuz var. Kongre sonrası eve gitmeden önce bir kardeşimizi ziyaret edelim dedik. İnşallah hocanın emanetin yere düşürmeyeceğiz." dedi.

"Borcumuzu ödemeye, o sorumluluğumuzu yerine getirmeye geldik"

Yapıcıoğlu Yavuz'un hizmetlerine karşı bir vefa borçlarının olduğunu belirterek "Davaya verdiği emek, bu uğurda çektiği cefa, hastalığına rağmen taşıdığı yük bunu gerektiriyordu. O vefayı göstermek bizler için bir borçtur bugün. Bu borcumuzu ödemeye, o sorumluluğumuzu yerine getirmeye geldik. Rabbim rahmet eylesin, yaptığı hizmetleri kendi rızası için kabul etsin inşallah. Ben öyle inanıyorum ki onu tanıyan insanlar halen ona dua ediyorlar. Mehmet Hoca gibi birisi olmasaydı bile bu kadar çok insanın duasının arasında mutlaka Allahu Teâlâ'nın dergâhında duası ret edilmeyecek bazı insanlar vardır, bunların arasında öyle inanıyorum. Belki kendisi hiçbir şey yapmamış olsaydı da bu kadar insanın duası inşallah onun makamını yükseltmeye yetecekti diye ümit ediyorum. Kaldı ki Mehmet Hoca gerçekten o kısa hayatına çok hizmet, çok şey sığdırdı. Bütün yaptıklarına ve bütün o dualara rağmen ona da bizde Rabbimiz amellerimizle değil kendi rahmetiyle muamele de bulunsun inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir