• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kılıçdaroğlu ve Akşener, Temel Atma Töreninde bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda düzenlenen Çankaya Belediyesinin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

Müzik dinletisi sonrası konuşan Kılıçdaroğlu, temel amaçlarının bu ülkeye huzuru getirmek olduğunu belirterek kendilerini buluşturan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu, "Gerçekten de biraz huzura ihtiyacımız var. Müziğe ihtiyacımız var, gülmeye, espri yapmaya ihtiyacımız var. Neredeyse espri yapmak suç haline gelecek. Ama bunları birlikte aşacağız, huzur içinde aşacağız, sandıkta aşacağız. Aştığımız zaman güzel bir Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz." diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'i çalışmalarından ötürü kutladı.

- Saylan'ı andı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de çalışma ve projelerine atıfta bulunduğu Çankaya Belediyesinin güzel hizmetler yaptığına işaret etti.

Çankaya Belediyesinin, "doğru belediyecilik" sloganına değinen Akşener, Yavaş ve Taşdelen'e, "Seçilmenizde küçücük bir katkımız varsa bile ondan çok büyük mutluluk duyuyorum. Belediyecilikle ilgili çalışma biçimini o kadar yolundan çıkardılar ki aslında yaptığınız iş göreviniz ama görevinizi yaparak ortaya koyduğunuz tavır bu ülkenin çocuklarının bu ülkede kalmasına bir umuttur. Onun için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. " dedi.

Belediyenin, adını "Çankaya evi" yapacağını belirttiği Prof. Dr. Türkan Saylan ile bir anısını paylaştı Akşener şöyle konuştu:

"Saylan, Türkiye'deki lepra meselesinin tek mücadele edeniydi. Anadolu'yu tek tek dolaşıp o hastalıkla mücadele etmiş biriydi. Orada gördükleri ve edindikleriyle bu ülkeye borcunu ödemeye çalışan bir kadındı."

Bu haberler de ilginizi çekebilir