• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
HÜDA PAR Batman’da kan bağışı kampanyasına destek verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Son dönemlerde kan stoklarında meydana gelen azalma nedeni ile Kızılay tarafından ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek sürüyor.

 

Bu kapsamda Kızılay Kan Merkezi Müdürü Doktor Hakkı İpek’i ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, ardından beraberindeki partililerle birlikte Atatürk Parkı’nda bulunan Kızılay kan bağışı çadırına geçti.

Durmaz, partililerle birlikte Kızılay'a destek olmak amacıyla burada kan bağışında bulundu.

“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır”

Kan bağışının insanlık için çok önemli olduğunu belirten Durmaz, “Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak katılım gösterdik. Biliyoruz ki bugün verdiğimiz kanlar şifa bekleyen hastalara bir can olacaktır. Bu nedenle kan vermenin toplum arasında yaygınlaşması gerektiğini düşünüyoruz. Sevgili Peygamberimiz bir hadisi şeriflerinde ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır’ diye buyurmuştur. Dolayısıyla kan vermek topluma ve insanlığa fayda sağlamaktır. Bizlerde bu şuurun toplum arasında yaygınlaşmasını istiyoruz. ” ifadelerini kullandı.

“Hayırlı çalışmalarda öncülük ve destek olmaya devam edeceğiz”

Kızılay’ın Batman halkı için başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına herkesin katılım sağlaması gerektiğini ifade eden Durmaz, “Bu doğrultuda bizlerde HÜDA PAR olarak kan bağışında bulunduk. İnşallah bundan sonrada bu tarz hayırlı çalışmalara öncülük ve destek olmaya devam edeceğiz. Kızılay’ın Batman halkı için başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına halkımız da destek vererek katkı sunmalıdır. İnşallah Batmanlı hemşerilerimiz duyarlıdır ve beklentileri karşılayacaklardır. Bizimle beraber kan bağışında bulunan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah belirli aralıklarla kan bağışında bulunacağımızı ifade etmek istiyorum.” dedi.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir