• DOLAR 32.443
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2452.516
  • ...
Meşal: Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı direnişin merkezine alan halkımız büyük zafer kazandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Kudüs Zaferin Adresi" sloganıyla düzenlenen kutlamalarda Ürdünlülere seslenen Meşal, Filistin'in özgürlüğüne kavuşması konusunun İlahi bir vaad ve Hazreti Peygamber Efendimizin müjdesi olduğunu hatırlattı.

Siyonist işgal rejiminin yaptığı yıkım ve katliama rağmen Kudüs Kılıcı Savaşı'ndan zaferle çıktıklarını belirten Meşal, "Halkımız yolunu öğrendi. Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı direnişin merkezine aldığı gibi savaştan da zaferle çıktı." dedi. 

HAMAS lideri, siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik insanlık dışı saldırıları sırasında, işgal altındaki 48 Toprakları'nda yaşayan Filistinlilerin kıyama kalkmasının hayati önem taşıdığını ve bu yönüyle de terör rejimini hiç olmadığı kadar tedirgin ettiğini söyledi.

Meşal, "Filistin'in kurtuluşu; hayalin ötesinde, üzerinde şüphe olmayan kesin bir bilgi yönündedir. Çünkü Filistin'in hürriyeti Allah'ın vaadi, Peygamber Efendimizin müjdesi ve tarihi gerçeklerdir." dedi.

İşgalci siyonist rejimin sonunun yaklaştığını belirten Meşal, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı işgalden kurtarmanın son aşamasının başlangıcına adım attıklarını söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir