• DOLAR 32.482
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2440.958
  • ...
Pazar günü bakkallar açık mı? Marketler yarın açık mı? (BİM-A101-ŞOK)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

1 Haziran’dan itibaren başlayan yeni normalleşme döneminde Pazar günü soskağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Ancak vatandaşlar bu süreçte nerelerin açık olduğunu merak ediyor. İşte “Pazar günü bakkallar açık mı? Marketler yarın açık mı? (BİM-A101-ŞOK)” sorularının cevabı…

PAZAR GÜNÜ BAKKALLAR AÇIK MI?

Vatandaşların merak ettiği sorusu cevap buldu. İçişleri Bakanlığının genelgesine göre hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında bakkallar 10.00-17-00 saatleri arasında açık olacak. Yine marketlerin yanı sıra fırınlar da Pazar günü müşterilerine hizmet verebilecek.

MARKETLER YARIN AÇIK MI? (BİM-A101-ŞOK)

Tam kapanma döneminde esnafı korumak adına Pazar günleri zincir marketlerin açılmasına izin verilmemişti. Ancak kontrollü normalleşme ile birlikte bu uygulamaya son verildi. Buna Pazar günleri zincir marketler açık olacak. Böylelikle vatandaşların merakla soruduğu marketler yarın açık mı? (BİM-A101-ŞOK) sorusu da yanıt bulmuş oldu. Marketler (BİM-A101-ŞOK)yarın saat 10.00 ile 17.00 arasında müşterilerine hizmet verecek.

AVM'LER KAPALI OLACAK

Restoran, lokanta ve kafeler ise pazar günü 07.00-24.00 saatleri arasında paket servis hizmeti verecek. AVM'ler pazar günü kapalı olacak. Kısıtlama saatlerinde özel araçla şehirler arası seyahat de izne tabi olacak. Uçak, otobüs, tren ve gemi ile seyahat için izin gerekmeyecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir