• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? (22.05.2021) Sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vatandaşlar yarın sokağa çıkma yasağı var mı? ve Sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? sorularına yanıt arıyor. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre yarın ve pazar günü sokağa çıkma  yasağı uygulanacak.

İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre haftasonu sokağa çıkma yasağı 1 Haziran'a kadar devam edecek. Böylelikle vatandaşların merakla aradığı  yarın sokağa çıkma yasağı var mı? ve Sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? sorularına yanıt verilmiş oldu. 

HAFTA SONU MARKETLER AÇIK MI?

Fırın, bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar hafta sonu 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Yalnızca zorunlu ihtiyaçlar en yakın noktalardan araç kullanmaksızın giderilecek. Marketlerde elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim, züccaciye, hırdavat gibi ürünler ve içki satılamayacak.

AVM'LER KAPALI OLACAK

Restoran, lokanta ve kafeler ise hafta sonu 07.00-24.00 saatleri arasında paket servis hizmeti verecek. AVM'ler hafta sonu kapalı olacak. Kısıtlama saatlerinde özel araçla şehirler arası seyahat de izne tabi olacak. Uçak, otobüs, tren ve gemi ile seyahat için izin gerekmeyecek. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir