• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
Halid Meşal: "Gazze direnişi siyonist işgal rejiminin imajını mahvetti"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamaslı lider Meşal, "Filistin direnişi, Kudüs ve Mescid-i Aksa için muzaffer oldu. Bugünden sonra hiç kimse, hezimete uğrayan düşman üzerine bahis oynayamaz." ifadelerini kullandı.

"Gazze ve direnişi, 'Kudüs Kılıcı Savaşı'nı kazandı" sözleriyle başta Kassam Tugayları olmak üzere direniş gruplarının, siyonist işgal rejimi karşısında üstünlük elde ettiğine dikkat çeken Meşal, "Gazze direnişi, siyonist işgal rejimi sözde ordusunun imajını mahvetti." şeklinde konuştu.

Meşal, gündemin sıcak başlıklarını ele aldığı konuşmasında, "Gazze ve Kudüs'teki halkımız intifada ruhunu yeniden şaha kaldırdı. Gazze, Kudüs zaferiyle imkânsızı mümkün hale getirdi." dedi.

İntifadanın bütün yönleriyle, işgal altındaki Batı Şeria ve 48 Toprakları'nda sürdürülmesinin önemine değinen Meşal, bunun mümkün hatta bir zaruret olduğunun altını çizdi.

Meşal, Filistin direnişinin, haftalarca hatta aylarca devam edecek bir savaşa kendisini hazırladığını ve bedeli ne olursa olsun savaşı sonuna kadar götüreceğini belirtti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir