• DOLAR 34.245
  • EURO 37.384
  • ALTIN 2927.865
  • ...
Tarım işçilerinin sorunları masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Toplantının açılış konuşmasını yapan Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak, tarım işleri sorunlarının mutlak şekilde çözümlenebilmesi amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini ve tarım işçisi çalıştıran ihracatçılar açısından bu toplantının büyük önem taşıdığını kaydetti.

 

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak`ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Sigortalılar Prim Daire Başkanı Tevfik Özcan ve Şube Müdürü Hanife Argüç konuşmacı olarak yer aldı.

 

Toplantıya ayrıca Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Sektör Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Silifke Turunçgil Üreticileri Birliği, Adana Seyhan Ziraat Odası, Adana Turunçgil Üreticileri Birliği, Mersin Turunçgil Üreticileri Birliği temsilcileri ile çok sayıda yaş meyve sebze ihracatçısı katılım sağladı. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir