• DOLAR 34.239
  • EURO 37.318
  • ALTIN 2933.315
  • ...
Beypazarı Tanıtım Aracı Çukurova`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Beypazarı Ticaret Odası`(BTO)nın Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Turizm Derneği ortaklığı ile \"Gelenekten Geleceğe Beypazarı\" projesi kapsamında yapımı tamamlanan \"Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı\" Mart ayı sonunda Adana, Mersin, Osmaniye, Tarsus ve Kozan`da olacak.


Mobil Tanıtım Aracı, Türkiye genelinde üne sahip olan Beypazarı karoser sanayi yapımı, yarı römorkun tarihi Beypazarı evi şeklinde giydirilmesi ile hazırlandı. Tanıtım aracı Türkiye`nin her yerini dolaşarak Beypazarı`nı ilçeye gelemeyenlere götürecek, aynı zamanda en güzel ve etkili şekilde Beypazarı tanıtımını yapacak.


İlk olarak 25 Mart Pazartesi günü Osmaniye`de Cumhuriyet Meydanı`nda tanıtıma başlayacak olan araç, 26 Mart Salı günü Kozan`da Belediye Sineması önü, 27-28 Mart günleri Adana`da Uğur Mumcu Meydanı(İstasyon Meydanı), 29-30 Mart günleri Mersin`de Adnan Menderes Bulvarı Barış Meydanı`nda, 31 Mart - 01 Nisan günleri Tarsus`ta Cumhuriyet Meydanı`nda Beypazarı tanıtımını yapacak. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir