• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
‘Kadının beyanı esastır’ deyip linç ettiler: Suçsuz çıktı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

Olay İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yaşandı. Yanında temizlik işlerini yapan kadın, diş hekiminden para istedi. Alamayınca da ‘taciz, tecavüz’ iftirası attı. Sokak ortasında ‘Kadının beyanı esastır’ diyenlerin saldırısına uğrayan adam, daha sonra yapılan incelemede suçsuz çıktı.

“YARGISIZ İNFAZ YAPTILAR”

İsmail Beker (70) adındaki bir diş hekimi temizlik işlerine bakması için bir firma aracığıyla yabancı uyruklu bir kadını işe aldı. Munira S. adındaki kadın daha sonra işten ayrıldı ve olayın yaşandığı gün arkadaşı Ebru Z. İle birlikte Diş Hekimi Beker’den para istemeye geldi. Beker, para vermeyeceğini söyleyince ‘taciz ve tecavüz’ iftirasını atan kadınlar, ortalığı ayağa kaldırdı.  Kadınların söylemlerine kanan bir grup ise Beker’in ‘iftiraya uğradım’ feryatlarına kulak asmadan ‘kadının beyanı esastır’ diyerek 70 yaşındaki adamı darp etti. Yargısız infaz yapıldığını söyleyen Diş Hekimi Beker, “Kamera kayıtları var, ben dokunmadım” dedi.

İFTİRA ATANLAR CEZASIZ KALMASIN

Darp edildikten sonra karakola götürülen İsmail Beker’in ve şikayetçilerin ifadesi alındı. İfadesi alındıktan sonra klinikteki güvenlik kameralarını inceleyen polis, Beker’in iftiraya uğradığını tespit etti. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları Beker’e iftirada bulunan ve darp edilenlerin cezalandırılmasını istedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir