• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
Kassam Tugayları Sözcüsü: "Devletlerin cesaret edemediği füzeleri biz işgalcilere attık"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları Komutanı Ebu Halid Muhammed El-Deif, Kudüs ve Mescid-i Aksanın siyonist işgal rejimi tarafından vurulmasının ardından Seyfü’l-Kuds ismini verdikleri bir harekat başlattıklarını söyledi.

Kassam Tugayları Sözcüsü, Filistin halkının Ramazan Bayramını tebrik ettikten sonra Filistinlilere, Arap ve İslam alemine hitaben bir konuşma yaptı.

El-Deif, Bu çatışmayı önceki çatışmalar gibi Kudüs için, Kudüs halkını ve sakinlerinin tehcirle ve Yahudileştirme ile tehdit edildiği Şeyh-Cerrah Mahallesini savunmak ve Filistinli Halkın çığlıklarına cevap vermek için katıldıklarını açıkladı.

"Bizim ödeyeceğimiz her türlü bedel Aksa ve Kudüs uğrunadır. Aksa için, Kudüs'ü kurtarmak için savaşmayacaksak varlığımızın hiçbir anlamı yoktur. Silahımız, hazırlamış olduğumuz kuvvetlerin hepsi yalnızca vatanımızı, halkımızı ve mukaddesatımızı savunmak içindir." diyen El-Deif, çatışmanın bütün Filistinli halkın sahaya inerek elinden geldiği şekilde direnişte bulunmasıyla ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

El-Deif, meydanlara inen halkın direnişe devam etmesini, Kassam Tugaylarının her şekilde yanında olacaklarını, Direnişte Halkın öncülüğünü yapacağını, yine halkın koruyucusu olacağının sözünü verdi.

Filistin semalarından gönderilen füzelerin hazırlanmasında ciddi bir emek ve çalışmanın olduğunu belirten El-Deif, halkın mutmain olmasını, hala ellerinde Filistin halkının başını dik tutacak pek çok kuvvetin bulunduğunu söyledi.

Korkak Siyonist işgalcilere de seslenen El-Deif,  "Bütün alem başarısızlığınızı ve yüz karalığınızı gördü. Devlet olduğunu iddia eden bu düşman Kendisini bölgenin tek gücü olarak piyasa sürüyor ama bütün gücünü güvenli bölgede bulunan sivil halkın binalarını yıkmakta, kamu alanlarını bombalamada gösteriyor ve saldırılarında kadın ve çocukları hedef alıyor. Bu korkak gösterileriniz basit varlığınızı örtmeye yetmeyip füzelerimizle ayaklar altına alınıyor. Aramızdaki büyük güç farkına rağmen Allah’ın yardımıyla Nekbe gününden beri hiçbir devletin onda birini atmaya cesaret edemediği büyük füzeleri biz attık.  Mescid-i Aksamız ve şerefimiz çiğnendiğinde bizim için Tel Aviv’in bombalanması su içmekten daha kolaydır." ifadelerini kullandı.

El- Deif, siyonist işgalcilerin saldırılarının devam ettiği sürecek karşılık vereceklerini vurguladı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir