• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Pratik Kullanımları ve Özgün Tasarımları ile Konteyner Evler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konteyner evler özgün ve minimal tasarımları ile farklı mimariyi yansıtmaktadır. Pratik, konforlu kullanımının yanı sıra makul fiyatlara sahip olması ile vazgeçilmez bir tercih oluşturmaktadır. Dayanıklı ve kaliteli üretimi, özgün tasarımı diğer yapıdaki evleri aratmamaktadır. Kurulacak yere çok kısa bir zaman diliminde kurulabilmekte ve kurulduktan sonra da yeri değiştirilebilmektedir. Kişi tercihine göre hayalindeki ev tasarımını konteyner ev üzerinde gerçekleştirebilmektedir. Dış ve iç dizayn özgün bir şekilde tasarlanabilmektedir. Firma, farklı büyüklüklere ve tasarımlara sahip konteyner ev, şantiye konteyner üretimi yapmaktadır. Pencere üretiminde kullanılan ısı yalıtımına ve kapıların sağlamlığına dikkat edilmektedir. Uzun kullanıma uygun ve depreme dayanıklı kullanışlı evler üretilmektedir. Oldukça sağlam bir üretimden geçen bu yapılar makul bir fiyat aralığında satışa sunulmaktadır.

Konteyner Evler ve Avantajları

Konteyner şeklinde üretilen evler öncelikle güvenilir yaşam koşulları oluşturmaktadır. Depreme dayanıklı evlerin makul fiyatlarda bulunması oldukça zordur. Buna karşılık bu evler depreme karşı güvenilir bir yapıya sahiptir. Yapıların güvenlik dereceleri hesaplandığında en güvenilir sisteme konteyner ev sahip olmaktadır. Bu evlerin üretiminde kalın, paslanmaz ve yüksek galvanizli metaller kullanılmaktadır. Bu üretim yapısı evlerin sağlamlığını ve güvenirliğini artırmaktadır. Konteyner ev, kurulmak istenilen alana çok kısa bir süre içerisinde inşa edilebilmektedir. Firma bu alanda hizmet vermektedir ve evler ortalama olarak altı saat içerisinde kurulmaktadır. Evlerin bir diğer avantajı da konum değişikliği yapılabilmesidir. Bir alana kurulduktan sonra istenildiği takdirde başka bir alana da taşınabilmektedir. Kullanım alanları da oldukça çeşitli olmaktadır. Kalıcı bir ev olarak kullanılabileceği gibi karavan ev, kafe, ofis gibi farklı kullanımları da olabilmektedir.

Her konteyner ev farklı tasarımlara sahip olabilmektedir. Kişi tamamen kendine özel bir tasarım yapabilmektedir. Zemin, duvar kaplamaları, mutfak ve banyo yerlerinin seçimi müşterilerin tercihine göre oluşturulmaktadır. Konteyner ev, kullanım avantajı olarak ferah bir hissiyat vermektedir. Minimal tasarımlar ile şehrin karmaşasından uzak bir yaşam alanı oluşturulmaktadır. Evlerin iç tasarımları da bu ferahlığı sağlayacaktır. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı metrekarelere sahip konteyner ev satışları firma aracılığı ile meraklılarına sunulmaktadır. Konteyner evin bir diğer avantajı ise ısı ve ses yalıtımına sahip olmasıdır. Beton ev tasarımlarında yapılan ısı ve ses yalıtımından bir farkı yoktur. Isı yalıtımı sayesinde yazın çok ısınma önlenmektedir. Kışın da evin ısıtılması zor olmamaktadır.

Şantiye Konteyner Üretimi

Şantiye konteyner PVC kapılara ve pencerelere sahiptir. Dış görünüş itibariyle yük konteynerlarına benzemektedir. Şantiye alanlarında barınmak ya da temel ihtiyaçların giderilmesi için kullanılmaktadır. Elektrik, su ve havalandırma gibi temel ihtiyaç eklentileri bulunmaktadır. Şantiye alanlarında çalışan kişilerin barınma ve temel ihtiyaçlarının giderilmesi için vazgeçilmez bir tercih oluşturmaktadır.

Kurulumu oldukça basittir ve pratik bir kullanım sunmaktadır. Kısa süreli veya uzun süreli fark etmeksizin kullanımı avantajlıdır. Firma şantiye konteynerları alanında da hizmet vermektedir. Kaliteli ve dayanıklı bir yapıda üretilmiş konteynerlar makul bir fiyat aralığında satışa sunulmaktadır. Bu kaliteli üretimin yanı sıra konteyner kurulum aşaması da pratik ve hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Şantiye konteyner ev şeklinde de kullanılabilmektedir. İki odalı, üç odalı çeşitleri bulunmaktadır. Banyo ve mutfak eklentileri olan modeller de satışa sunulmaktadır. Kullanım alanına göre modeller değişim göstermektedir. Şantiye konteynerların birçok farklı kullanım avantajı bulunmaktadır. Daha çok bir iş alanında tercih edilmektedir ve bundan dolayı zaman yönetimi önemlidir. Bu yapıların kurulum aşaması için büyük bir zaman harcanmasına gerek yoktur. Düz bir zemin, elektrik ve su bağlantıları konteynerların hızlı kurulumu için yeterlidir.

Kaliteli Üretim ve Makul Bir Fiyat Aralığı

Firma, konteyner ev ve şantiye konteynerların üretimini gerçekleştirmektedir. Üretimde kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Bu kaliteli üretim bir fiyat aralığı oluşturmaktadır. Tüm modeller üst bir kaliteye sahip olmakla birlikte farklı bir fiyat aralığı oluşturmaktadır. Konteyner ev fiyatları evin özelliklerine göre bir değişim göstermektedir. Evin sahip olduğu metre kare, kaç odalı olduğu gibi faktörler fiyatları değiştirmektedir. Farklı yapıda üretilmiş bir eve göre konteyner evlerin fiyatları oldukça makuldür. Konteyner evlerin en önemli ve tercih edilme sebebi fiyatlarındaki uygunluktur. Firma da üst bir kalitede ve uzun kullanıma uygun üretimleri makul fiyatlarda satışa sunmaktadır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir