• DOLAR 32.337
  • EURO 35.174
  • ALTIN 2240.735
  • ...
Siyonist işgalcilerle işbirliği yapan Facebook Twitter ve Instagram'dan Kudüs'ü savunan paylaşımlara sansür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hükümetin Enformasyon Ofisi Başkanı Selame Maruf, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Facebook, Twitter ve Instagram başta olmak üzere sosyal paylaşım sitelerinin bu adımının siyonist işgal güçlerinin Kudüs'teki ihlalleriyle, gazetecilere ve vatandaşlara saldırmasıyla eş zamanlı gerçekleştiğini söyledi.

Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa saldırıları sürüyor: Yaralı sayısı 400'ü geçti

Sosyal paylaşım sitelerinin işgalcilerle işbirliği yaptığına dikkat çeken Maruf, söz konusu sitelerin çifte standart uyguladığını ve Filistinlilerin paylaşımlarını yayın ilkelerine aykırı olduğu iddiasıyla kısıtlarken işgalcilerin kin, nefret ve ırkçılık içeren paylaşımlarını görmezden geldiğini ifade etti.

Mahmud Abbas yönetimine bağlı TV kanalının Kudüs'te yaşananları görmezden gelmesi tepki çekti

Siyonist işgalcilerin ihlallerini ve cinayetlerini sesli ve görüntülü olarak kaydedip dünya kamuoyuna nakleden gazetecilerin ve aktivistlerin çabalarına övgüde bulunan Maruf, insan hakları örgütlerine seslenerek Filistinlilerin basın ve ifade özgürlüklerine getirilen kısıtlamalara karşı çıkmalarını istedi.

Netanyahu'dan gerginliği artıracak açıklama: "Kudüs başkentimizdir istediğimiz gibi inşa ederiz"

Maruf, sosyal paylaşım siteleri yönetimlerini de Filistinlilerin paylaşımlarına yönelik politikalarından vazgeçmeye davet etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir