• DOLAR 32.5
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2477.742
  • ...
Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına bir kınamada Ankara’dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgalcilerin, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate yönelik düzenlediği saldırıyı tepkilere gelmeye devam ediyor. 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ankara İl Başkanlığı tarafından siyonist işgalcilerin büyükelçilik konutu önünde düzenlenen protesto gösterimine Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AGD Genel Başkanı Salih Turhan ve birçok STK temsilcileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, siyonist işgalcilerle yapılan anlaşmaların yırtılıp çöp tenekesine atılması gerektiğini söyledi.

Zalim işgalcilerin saldırılarını telin etmek üzere işgalcilerin büyükelçilik konutu önünde bir araya geldiklerini belirten Turhan, her yerde, her nefeste siyonizmle mücadeleye devam edeceklerini aktardı.

Turhan, “Esas itibarıyla beklentimiz asrın anlaşması çalışması siyonistlerle yapılan normalleşme adımlarını İslam ülkelerinin bir an önce bitirmesini istiyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın güzel bir sözü var. ‘siyonist yapılar ancak güçten anlar. Onlar kınamaktan anlamazlar.’ Biz bu noktada gücün kaynağının Müslüman ülkelerin bir araya gelmesinde görüyoruz. Her biri bir ayrı baş olarak değil. Her biri siyonistlerle yaptığı anlaşmalarla farkındalık oluşturarak değil. Bir an önce siyonistler ile yapılan anlaşmalar yırtılıp çöp tenekesine atılması sonrasında da D8 İslam Birliği çalışmasıyla birlikte siyonistlerle anladığı güç ile konuşmanın vaktidir. Allah kıyamımızı mübarek eylesin. İnşallah son nefese kadar, son bir ferdimize kadar, Mescid-i Aksa kurtulana kadar, Salahattinler ve Ömerler oraya gidene kadar, burada nasıl ki Kocatepe ve Hacı Bayram Camilerine gidiyorsak Mescid-i Aksa’ya elimizi kolumuzu sallayarak gidene kadar Allah’ın izniyle mücadelemiz devam edecek. Allah Filistin’deki kardeşlerimize yardım etsin. Allah onların mücadelesini makbul eylesin. Allah İslam ülkelerine feraset versin. Şu mübarek Kadir Gecesinde Peygamber Efendimizin Miraca yükseldiği Kudüs’te Allah kardeşlerimize zaferler nasip etsin.” ifadelerini kullandı. 

Yapılan açıklama sonrası siyonist işgalcilerin büyükelçilik konutu önüne siyah çelenk bırakıldı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir