• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kaybolan Cesetle İlgili Soruşturma Başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Karlıova Belediyesinin yetersiz gelen mezarlık alanı genişletme ve yeni mezar yeri açma çalışması esnasında poşet içerisinde toprağa gömülü halde bulunan sahipsiz cesetle ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Yeni mezar açma esnasında çıkan meçhul ceset Belediye görevlileri tarafından çıkarıldığı yere tekrar gömüldü. Ancak savcılığın cesetle ilgili olarak başlattığı soruşturmanın ardından ceset, Adli Tıp Kurumu`na gönderilmek üzere mezardan çıkarıldı.
 
Meçhul cesedin, derin yapılar tarafından daha önce öldürülen bir kişiye ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
 
Belediye ve emniyet ekipleri ile Karlıova Cumhuriyet Başsavcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, erkeğe ait olduğu öğrenilen ceset, Adlı Tıp Kurumuna gönderilmek üzere mezardan çıkarıldı.
 
Öte yandan cesedi bulunan görevlilerden biri olayı şöyle anlattı: "Bugün hayatını kaybeden bir vatandaşımız için sabah saatlerinde yeni mezarlık alanda mezar açmak için çalışmalara başladık. Karlıova Belediyesine ait bir kepçe tarafından boş bir alanda mezar kazısı yaptığımız esnada toprak altında bir poşet çıktı.
 
Poşeti açtığımızda içerisinde bir cesede ait kemiklerin olduğunu gördük. Kemiklerin içerisinde ölüye ait saç kılları da bulunuyordu poşet içerisindeki cesedi tekrar gömerek başka bir yerde mezar açma çalışmasına başladık. Poşet içerisindeki cesedin çıktığı yer bir mezar değildi ve hiçbir mezar kuralları orada yoktu." (Bülent Temiz - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir