• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2309.58
  • ...
SON DAKİKA
Akademisyen Fahrettin Çiçek Nusaybin'de defnedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti 26. dönem Mardin Milletvekili- 27. Dönem İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın danışmanı Fahrettin Çiçek, Nusaybin'e bağlı Bahçebaşı (Bawerne) Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verildi.

DOĞDUĞU MAHALLEYE GETİRİLDİ

Yaklaşık 15 gündür Kovid-19’dan dolayı tedavisine Ankara Şehir Hastanesi'nde devam edilen ve tedavi gördüğü hastanede bu sabaha karşı vefat ederek sevenlerini derinden üzen Fahrettin Çiçek'in cenazesi Ankara'dan Şırnak Şerafettin Elçi Havaalanına, oradan da doğum büyüdüğü mahallesi olan Bahçebaşı mahallesine getirildi.

SEVENLERİ GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU

22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile merhum Çiçek'in çocuklarının da refakat ettiği cenazeyi; bir dönem görev yaptığı Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özcoşar, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ile çok sayıda aile dostu ve seveni karşıladı. Aile kabristanında kılınan cenaze namazının ardından Çiçek'in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Çiçek, TBMM'deki görevinden önce bir dönem Mardin Artuklu Üniversitesi Yapı ve İmar Daire Başkanı olarak görev yapmış, ardından da Batman Üniversitesi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

“AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN”

Evli ve üç çocuk babası olan merhum Çiçek, yaklaşık iki hafta önce yakalandığı Covit-19 nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi görüyordu.  Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, “Değerli kardeşim Öğretim Görevlisi Fahrettin Çiçek, bu mağfiret ikliminde Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Korona imtihanımız can yakıyor, can alıyor. Rabbim rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir