• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Engelli vatandaşlara kapı kapı iftar yemeği bıraktılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

İl Müftülüğü Engelli koordinatörü Ali Çelik, engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdikleri farklı etkinlikler arasında yer alan iftar yemeğiyle onların gönüllerine dokunduklarını belirtti.

Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek engelli vatandaşlara ve ailelerine hazırladıkları iftar yemeklerini ulaştıran İl Müftülüğü Engelli koordinatörü Ali Çelik, günde 70 aileye sıcak yemek dağıttıklarını dile getirdi.

Din gönüllüsü arkadaşlarıyla birlikte dağıtım yapan Çelik "Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Adıyaman İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık kumanya ulaştırmaya devam ediyoruz. Kimine tekerlekli sandalye, kimine elbise, kimine gıda ve en son engelli vatandaşlarımıza iftarlık kumanya dağıtımında bulunduk. Engelli kardeşlerimiz bizim için özel insanlardır. Geçmiş yıllarda engelli kardeşlerimiz ile iftar sofrasında buluşma programları düzenlemiş idik. Bu yıl Covid(19)salgın hastalık nedeni ile bu programı düzenleyemiyoruz. Bizler bugün ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin evlerine, pandemi kurallarına uyarak hijyenik ortamda hazırlanmış sıcak yemek iftarlık kumanya dağıtmaktayız. Rabbim inşallah en kısa sürede eski günlerimize dönmeyi nasip eylesin. Ramazan-ı Şerif hepimize mübarek olsun." dedi. (İLKHA)

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir