• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı hayırseverlerin nakdi bağışlarını muhtaçlara ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çalışmayla ilgili açıklama yapan Ortaköy Umut Kervanı Temsilcisi Ahmet Bişi, “Hamdolsun ramazan çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce Ortaköy Temsilciliğine kayıtlı ailelerimize hayırseverlerin aracısız kendi elleri ile yardımlarını ulaştırmalarına vesile olmuştuk. Bu sefer de Ramazan faaliyetleri çerçevesinde hayırseverlerimizin bize ulaştırdıkları nakdi bağışları her aileye 100 TL olacak şekilde onlarca aileye dağıttık.” dedi.

Ramazan boyunca hayırseverlerin gerek kendilerine ulaştırdıkları zekât, fitre, sadaka gibi nakdi yardımları gerekse gıda, giyim, kırmızı et gibi ayni yardımları yetim ve muhtaçlara ulaştıracaklarını kaydeden Bişi, yine ramazan ayının dışında yıl boyunca yetim ve muhtaçların ihtiyaçlarını gidermek için belli bir plan ve program dahilinde çalışmalarını yürüteceklerini, bu konuda hayırseverlerden katkı ve destek beklediklerini ifade etti. 

Bişi, “Yetim ve muhtaç kardeşlerimiz için bize destek olan, katkı sunan, zekât, sadaka ve bağışlarını bize ulaştırıp insani yardım şeklinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında bizi aracı kılan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir