• DOLAR 34.223
  • EURO 37.938
  • ALTIN 2919.06
  • ...
YGS öncesi moral etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de faaliyet gösteren Kalem Kültür, Eğitim, Bilim, Sosyal, Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Kalem-Der) Genel Başkanı İbrahim Dağılma, Yüksek Öğretime Giriş Sınavına (YGS) girecek öğrenciler için 23 mart Cumartesi günü 15.00 - 17.30 saatleri arasında Belediye Kültür Merkezinde konuşma, skeç, moral, motive ve müzik dinletisi ile bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini bildirdi.

 

Dernek olarak eğitim alanındaki gayretlerinin Hak çizgide halka doğru eksenli bir eğitim olduğunu belirten Dağılma, \"Eğitim, insana verilebilecek en güzel hizmettir. İyi bir eğitim ve hizmet, doğru kaynaktan beslenirse daha verimli olur. Günümüzde eğitimde var olan sorunların kaynağında insana hem maddi hem manevi olarak seslenmeyen bir eğitim gidişinin varlığı yatar. Dernek olarak biz de eğitimin manevi noktasındaki boşluğunu fark ederek eğitim sürecindeki herkesi ahlaki bir doğrulukla gerçek kişiliğiyle buluşturan bir çizgide çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz\" dedi.

 

\"Sorumluluk çok yönlüdür\"
Cumartesi günü yapılacak etkinliğin, her açıdan farklı bir etkinlik olacağını belirten Dağılma, \"Her öğrenciye daha çok sorumluluğunu hatırlatan bir program olacak. Çünkü sorumluluk, bir yönüyle bize, bir yönüyle çevremize diğer yönüyle Allah`a bakar. Program, dolu dolu ve güzel bir havada geçecektir. Sınav öncesi, öğrencilere moral ve motive amaçlı etkinliğimizde konuşma, skeç, oyunca ve ilahi tarzlı müzik dinletimiz olacaktır. Etkinliğimiz ücretsizdir\" ifadelerini kullandı. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir