• DOLAR 32.588
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2463.378
  • ...
Mülteci çocuklara ‘waffle’ sürprizi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

11 yıldan bu yana iç savaşla boğuşan Suriye’de savaştan en çok kadın ve çocuklar etkileniyor. Suriye’ye genelde temel ihtiyaç malzemeleri gönderilirken çocukların ihtiyaçları göz ardı ediliyor. İHH Başkaşehir’den hayırsever kadınların ‘waffle’ sürprizi hem çocukların hem de görenlerin yüzünü güldürdü.

“MÜLTECİ ÇOCUKLAR YİYEMİYOR DİYE BEN DE YEMEZDİM”

İHH Başkaşehir Şubesinden bir grup kadın, Suriyeli çocuklara ‘waffle’ sürpirizi yaparak alışılagelmişin dışında bir hediye ile Suriyeli miniklerin yüzlerini güldürdü. Yönetmen ve Aktivisit Tülay Gökçimen’in sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflar büyük beğeni topladı. Gökçimen, “Mülteci kamplarında yaşayan çocuklar Waffle yiyemiyor diye bende bu tatlıdan yemezdim. Çünkü çok güzel. Benim canım arkadaşlarım İHH Başakşehir’den Nazan Coşkun ve Zeynep Aydın malzemeleri almış ve Reyhanlı'ya giderek çocuklara tek tek waffle yapmışlar.” ifadelerini kullandı.

“HER BİR ÇİLEK TANESİNE BİN SEVAP YAZSIN İNŞALLAH”

Gökçimen paylaşımının devamında ise şöyle dedi: Tamamen benim hayalimden habersiz hayalimi gerçekleştiren dostlarıma selam olsun. Hem bu daha başlangıç Ramazan sonrası kamplarda da yapacaklar inşallah. Bizden önce davrandılar Allah razı olsun. Rabbim her bir çilek tanesine bin sevap yazsın inşallah.”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir