• DOLAR 34.236
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2920.514
  • ...
Bahçeli `Barış Sürecine` Yüklendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bahçeli`nin konuşmasından satırbaşları:

Başbakan bilsin ki aziz şehitlerimiz bizim herşeyimizdir. Aziz şehitlerimiz nbizim vazgeçilmez sevdamızdır. Başbakan şehitlere kelle derken bir `şehitler ölmez` diyorduk. Biz dualarla şehitlerimizi omuzlarımıza aluıp tekbirlerle uğurluyoruz. MHP Türk milliyetçiliğin elçici ve hizmetkarıyız.

2 gün sonra Nevruz`u kutlayacağız. Türk milletinin bir değeri haline gelen Nevruz yıllardır kutlanıyor. Kaynaşmanın her türlüsünü simgelemektedir.

Nevruz sadece baharın değil barışın, kaynaşmanın, hoşgörünün bir mesajıdır. Bu yılki Nevruz Bayramı bölücü örgütle ipotek edildi. AKP`nin yönetiminde Türklik suç, bayrak tahrik, Türkçe ayıp duruma düşmüştür.

Kürt kökenli kardeşlerimize statü talebinde bulunulmuştur. Verilen tavizler PKK yandaşlarını şımarttı. Bugüne kadar hiç kimse dilinden ırkından dolayı bir ayrımcılığa uğramamıştır. Onların meslek edinmelerinde bir konuma gelmelerinin önünde hiç bir engel yoktur. Kürt kardeşlerimiz hangi konuda nerede eksik kalmışlardır.

Bu zihniyetin gözünü kan bürümüştür. imralı canisi ve örgütü en fazla Kürt kökenli kardeşlerimizin kanını akıtmış ve canına malına kastetmiştir.

Öcalan`ın mesajları kamuoyuna hevesle nakledilmiş. Kurtar PKK`yı mahkum et TSK`yı. 8 kamu görevlisinin serbest bırakılması karşılığında KCK`lılar serbet bırakılmakta.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir