• DOLAR 34.235
  • EURO 37.321
  • ALTIN 2932.095
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

 

BATMAN BASIN.COM: `ALLAH MUSTAZAFLARI YERYÜZÜNÜN VARİSLERİ KILMAK İSTİYOR`
Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezinin `Dünya Mustazaflar Haftası` nedeniyle düzenlediği programa konuşmacı olarak katılan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, dünyanın dört bir tarafında ve bölgede Müslümanların uğradıkları zulüm ve adaletsizliklere dikkat çekti.

NİSANUR DERGİSİ MART SAYISI ÇIKTI
`Ailemizin dergisi` Nisanur`un Mart sayısı çıktı. Derginin bu ay ki dosya konusu SADAKAT. Dergi bu ay tanınan isimlerden yazar Gülay Atasoy ile `aile ve sadakat` üzerine bir röportaj gerçekleştirmiş.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: BATMAN KENT KONSEYİ`NDEN DOĞALGAZ BROŞÜRÜ!
Batman Kent Konseyi, kentte yaygınlaşmaya başlayan doğalgazın kullanımı konusunda halkın bilinçlendirmeyi amaçlayan broşürler hazırladı.

BATMAN BÖLGE HASTANESİ MESCİDİ AÇILDI
Batman Bölge Devlet Hastanesinin ihtiyaca cevap vermeyen mescidi yerine yeniden yapılan mescit ibadete açıldı.

 

BATMAN MEDYA GAZETESİ: YOLDA `TEHLİKE` ÇANLARI!
Hasankeyf yeni yerleşim yerinin ulaşımını sağlayacak yol çalışmalarının yapıldığı güzergâhta, yaklaşık 1 metreyi bulan çatlaklar oluştu.

CAYIR CAYIR YANDI
Akşam saatlerinde Beşiri yolu kavşağındaki eski çöplük mevkiinde bulunan trafoya giren genç, elektrik çarpması sonucu yandı.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: `ŞÜPHELİ ÖLÜM KARANLIKTA KALMASIN`
18 yıl önce askerlik yaptığı yerde terhisine 1 gün kala esrarengiz bir şekilde öldürülen Batman Beşiri doğumlu asker Nihat Özcan ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

HER GELİŞİNDE BİR TEMEL ATIYOR!
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek memleketi Batman`da 24 derslikli Anadolu lisesinin temel atma törenine katıldı.

 

BATMAN UMUT GAZETESİ: UMRE TURLARI DEVAM EDİYOR
Diyanet İşleri Başkanlığının Umre Organizasyonunda bu yıl Nisan ayı umre turu ile gidecek olan 101 kişi Umre yolculuğu öncesi son bilgilendirme semineri Müftülük konferans salonunda İl Müftüsü Hasan Çağlar tarafından verildi.

\"ENGELLİLER DİKKATE ALINMIYOR\"
Batman Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay, Batman`da yapılan resmi binalarda engellilerin hiçbir şekilde dikkate alınmadığını belirtti.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ: BAKAN ŞİMŞEK, BÜTÇESİNİN YÜZDE 17`SİNİ EĞİTİME AYIRDIK.
Batman Anadolu Lisesi`nin temel atma törenine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eğitime öncelik verdiklerini belirterek, Türkiye bütçesinin yüzde 17`sini eğitime ayırdıklarını söyledi.

KENT KONSEYİ DOĞALGAZ`IN KULLANIMINI ANLATTI
Batman Kent Konseyi, kentte yaygınlaşmaya başlayan doğalgaz kullanımı konusunda halkı bilinçlendirmeyi amaçlayan broşürler hazırladı.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: `ALLAH`IN DAVASI UĞRUNA BEDEL ÖDENMESİ GEREKİR`
Batman Mustazaflar Cemiyeti Kadın Kolları `Dünya Mustazaflar Haftası` nedeniyle bayanlara yönelik panel düzenledi. Programa konuşmacı olarak katılan Doğru Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, dünyanın dört bir tarafında Müslümanların uğradıkları zulüm ve adaletsizliklere dikkat çekti.

 

BATMAN BÖLGE HASTANESİ MESCİDİ AÇILDI
Batman Bölge Devlet Hastanesinin ihtiyaca cevap vermeyen mescidi yerine yeniden yapılan mescit ibadete açıldı.

 

BATMAN POSTASI GAZETESİ: UMRE TURLARI DEVAM EDİYOR
Diyanet İşleri Başkanlığının Umre Organizasyonunda bu yıl İlimizden Nisan ayı umre turu ile gidecek olan 101 vatandaşımıza Umre yolculuğu öncesi son bilgilendirme semineri düzenlendi.

 

BATMAN DURUŞ GAZETESİ: BATMAN EĞİTİM`DE ÇAĞ ATLIYOR
İlimiz Kuyubaşı TOKİ`de 24 derslik Anadolu Lisesi inşaatı temel atma törenine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Önümüzdeki dönemde Batman`ı çok önemli bir ticaret ve sanayi merkezi haline getireceklerini söyledi.

BATMAN BÖLGE HASTANESİ MESCİDİ AÇILDI
Batman Bölge Devlet Hastanesinin ihtiyaca cevap vermeyen mescidi yerine yeniden yapılan mescit ibadete açıldı.

 

BATMAN GAZETESİ: DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA: 7 YARALI
Midyat ilçesinde düğün dönüşü meydan gelen trafik kazasında 2`si ağır, 7 kişi yaralandı. Midyat`taki bir akrabalarının düğün merasimine katıldıktan sonra Batman`a dönen Ahmet Hüseyinoğlu idaresindeki otomobil şarampole uçtu.

 

ENGELLİLER, DUYARSIZLIKTAN ŞİKÂYETÇİ
Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay, Batman`da milyon dolarlar değerinde binaların yapıldığını ancak yapılan çalışmalarda engellilerin talep ve isteklerinin göz ardı edildiğini ileri sürdü.

 

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: \"VERGİLERİN BEŞTE BİRİNDEN FAZLASI EĞİTİME\"
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, temel atma töreni ile bir dizi açılış için geldiği seçim bölgesinde önemli açıklamalarda bulundu; \"Topladığımız vergilerin beşte birinden fazlası eğitime gidiyor. Çünkü eğitim bizim önceliğimiz.\" (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir