• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük'ten Pendik Belediye Başkanı Cin'e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul'un sorun ve problemlerinin çözümüne katkı sunmak için ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i ziyareti etti.

Yerel Sorunları Tespit Komisyonu ile İstanbul'un her mahallesine ve sokağına ulaşarak halkın sorun ve sıkıntılarından haberdar olduklarını aktaran Erdal Elibüyük, diyalog kanallarının açık olması, sorunların çözümünde büyük rol oynadığına vurgu yaptı.

Elibüyük, "İl ve ilçe yönetimlerimiz ile sürekli olarak sahadayız. Yerel Sorunları Tespit Komisyonumuz ile her mahalle ve sokağa hâkim durumdayız. Saha çalışmalarımızda karşılaştığımız sorunların çözümünde diyalogların önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu amaçla da yerel yönetimlerde bulunan kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Pendik'teki gelişmeleri ilçe yönetimiz sıkı takip ediyor. Bizler de hem çalışmalarınızı yakından görmek hem de diyalog kanallarının açık olması için ziyarette bulunduk." ifadelerini kullandı.

İstanbul ve İstanbullulara hizmeti öncelediklerini ve çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, hizmet esnasında sağlıklı iletişimin önemli olduğu düşüncesine katıldıklarını aktardı.

Cin, "Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. İlçe yönetiminiz ile iletişim halindeyiz. Belediyecilik anlayışımız hizmet odaklı. İnşallah yakında tamamlanacak sürpriz çalışmalarımız var. Pendik için yapılacak güzel çalışmalara destek vermişizdir. Bu amaçla da sizlerle birlikte çalışmaktan ve iletişim halinde olmaktan memnuniyet duyarız." ifadelerini kullandı.

Karşılıklı muhabbet eşliğinde gerçekleşen görüşme İstanbul için hayırlı hizmet temennileri ile son buldu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir