• DOLAR 34.264
  • EURO 37.581
  • ALTIN 2915.45
  • ...
Batman`da doğalgaz broşürü dağıtılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kent Konseyi Çevre Sağlık Ana Çalışma Gurubu, kentte yaygınlaşmaya başlayan doğalgaz kullanımı konusunda halkı bilinçlendirmeyi amaçlayan broşürler hazırladı.

 

Batman Kent Konseyi, bazı semtlerin doğalgaza kavuşması nedeniyle eksikliği hissedilen bilgilendirme konusunda önemli bir çalışmaya imza attı.

 

Batman Kent Konseyi Genel Sekreteri Ömer Faruk Akyüz, \"Kentin bazı semtleri iki yıldır doğalgazla buluştu. Halkımızın doğalgazı güvenli bir şekilde kullanması, olası tehlikelerden haberdar olması gerekiyor\" dedi.

 

Alo 187 doğalgaz acil hattı
Akyüz konuşmasının devamında, \"Batman Kent Konseyi Çevre Sağlık Ana Çalışma Grubu`ndan doğalgazın güvenli kullanımı ile ilgili olarak gelen öneriyi değerlendirdik. Doğalgaz kaçağı olması, kokusunun hissedilmesi veya yangın çıkması durumunda vatandaşların yeterince bilgi sahibi olmadığını düşünüyoruz. O nedenle doğalgazın güvenli şekilde kullanımını amaçlayan bilgilendirme broşürleri bastırdık. Bu konuda SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı`nın desteğini gördük. Bilgilendirme broşürlerinin içeriği ile ilgili olarak yaptıkları katkıya teşekkür ediyoruz. Bastırdığımız broşürleri halkımıza dağıtmaya başlayacağız. Vatandaşlar Alo 187 doğalgaz acil hattını arayarak her konuda bilgi alabilir ve olası tehlikeleri önleyebilirler\" ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir