• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Migros'un 'pembe domatesleri' ve menemen
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER-YORUM

Migros'ta çekilen domates fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. 'Operasyon' diyen de var, 'Türkiye'nin hali bu' diyen de. Migros'tan o fotoğrafla ilgili açıklama geldi.

Koç grubuna ait zincir market Migros'ta çekilen bir fotoğraf ülkenin gündemine oturdu. Domateslerin tek tek streçe sarılarak satılması akıllara 'adamlar Avrupa'da domatesi taneyle alıyorlar' sözlerini getirdi. Bunun üzerine muhalefetten 'işte Türkiye'nin hali bu!' yorumları geldi. Hem hükümetin ekonomi politikasına hem de tarım politikasına muhalefetten ciddi tepkiler geldi.

Fotoğrafın kısa sürede yayılmasının ardından AK Parti'ye yakın gazeteci ve sosyal medya fenomenlerinde ise fotoğraf için 'operasyon' yorumu geldi. Migros'un Koç grubuna ait olmasını referans gösteren hükümet taraftarları, 'bedava patates-soğan' hamlesinden sonra hükümetin icraatlarını karalamak için böyle bir fotoğraf çekildiğini savunuyor. 

Migros'tan konu ile ilgili açıklama geldi. Söz konusu domateslerin 'özel' bir ürün olduğu belirtilen açıklamada pandemi önlemlerine de dikkat çekildi. 

Migros'un bu açıklaması iki tarafı da tatmin etmedi. Sosyal medya Migros'ta çekilen 'pembe domates' fotoğrafı üzerinden kaynıyor. 

Bir yumurta kırılsa güzel menemen olur. Ancak soğanlı mı olur, soğansız mı onu Vedat Milor'a bırakmak lazım.

Bu haberler de ilginizi çekebilir