• DOLAR 34.263
  • EURO 37.479
  • ALTIN 2929.342
  • ...
Batman`da Kitlesel Basın Açıklamasına Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Halepçe katliamının yıldönümü ve "Dünya Mustazaflar Haftası" nedeniyle Batman Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi Hira Der, Cumartesi günü kitlesel basın açıklamasına düzenleyecek.

16 Mart Cumartesi günü saat 12.30`da Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde yapılacak basın açıklamasına katılımın yoğun olması bekleniyor.

Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Hira Der Genel Başkanı M.Ali Rüzgar, "Basın açıklamamızda Dünya Mustazaflar haftası ve ağırlıklı olarak Halepçe katliamı işlenecek. Tüm halkımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu katliamları yapanları telin edeceklerini ve benzeri katliamların bir daha yaşanmaması dileğinde bulunacaklarını belirten Rüzgar, "Bu günler vesilesiyle umuyorum ki, Dünya zalimleri ve müstekbirleri tanınsınlar ve bir daha kimseye zulüm edemesinler" şeklinde konuştu.

Rüzgar son olarak, Batman halkına Cumartesi günü yapılacak kitlesel basın açıklamasına ve Pazar günü çok katlı otopark konferans salonunda yapılacak etkinliklere gelmeleri çağrısında bulundu.
(Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir