• DOLAR 34.3
  • EURO 37.459
  • ALTIN 2922.608
  • ...
`Batman bilişimde devleşiyor` projesi başvuruları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Valiliğinden yapılan açıklamada "Alanında uzman eğitimciler" tarafından "Sistem ve Ağ Uzmanlığı, Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı, Web ve Grafik Eğitimi" kursları verileceği ve kurslar sonunda piyasada geçerliliği yüksek olan Microsoft ortaklı sertifikalar verileceği belirtildi.
Açıklamanın devamında, kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere "KOSGEB" destekli "Girişimcilik Eğitimi" verileceği ifade edildi.

 

Açıklamada ayrıca, 6 ay sürecek olan kurslara başvuru ve katılım şartları şöyle sıralandı:
"17-30 yaş aralığında olmak
İŞKUR`a kayıtlı olmak
4 yıllık fakültelerin Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği. Elektrik-elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim teknolojleri Öğretmenliği, Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri, Bilişim Sistem Mühendisliği, Bilişim sistem teknolojileri, Grafik Tasarım,iç mimarlık, mimarlık,matematik öğretmenliği, fizik mühendisliği,Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak veya
2 Yıllık Fakültelerin Bilgisayar Destekli Tasarım Ve Animasyon, Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı, Elektronik Haberleşme Teknolojileri, İnternet Ve Ağ Teknolojileri Bölümlerinden Mezun Olmak veya Meslek liselerinin Bilgisayar bölümünden mezun olmaktır." (Salim Kavak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir