• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Diyarbakır annelerini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş,eşi Seher Erbaş, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat ve Ebubekir Bal ile birlikte  HDP  il binası önünde oturma eylemini 573. gününde sürdüren Diyarbakır annelerine destek ziyaretinde bulundu.

"Evlat acısının, evlat hasretinin en derin acılardan biri olduğunu bilerek buradayız. Cenab-ı Hak en kısa zamanda annelerimizin, babalarımızın evlatlarına kavuşmasını nasip eylesin." diyen Erbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyoruz ki; medeniyetimiz kardeşlik, birlik, beraberlik medeniyeti. Asırlar boyunca bu topraklarda, İslam topraklarında, Peygamber Efendimizin vefatından 7 sene sonra İslam ile şereflenen bu topraklarda kıyamete kadar ezanlar dinmeyecek.''

Erbaş, "Gençlere, kendilerini kandırmaya çalışan kim olursa olsun, hangi hain grup, yapı, terör örgütü olursa olsun onlara karşı mutlaka annelerini, babalarını dinlemeleri, Kur'an-ı Kerime sarılmaları, Peygamber Efendimizin kardeşlik, birlik ve beraberlikle ilgili sünnetine sarılmaları en büyük tavsiyemdir" sözlerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir