• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Doğum ve Bebek Fotoğrafçısı Esra Sönmez
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bebeğinin en güzel karelerini almak ve bu mutlu günü ölümsüzleştirmek isteyenler fotoğrafçı Esra Sönmez ile hemen iletişime geçebilir. Sonsuza dek hatırlamak isteyeceğiniz anların fotoğrafları en güzel açılar ile yakalanır ve geriye hepsini saklamanız kalır.

Doğum Fotoğrafçısı

Tecrübeli olan kişilerin doğum fotoğraflarına ilişkin tercih edilmesi önem arz ediyor. Bunun için önceliğiniz doğum fotoğrafçısı seçerken bu alanda sertifikası olan kişilerle iletişime geçmek olmalıdır. Zor şartlarda çekilen fotoğraflara dair:

  • Doğru ortamı yaratmak ve çekime geçmek gerekir.
  • Işık kullanımının sağlığı tehdit etmeyecek şekilde ele alınması sağlanır.

Tüm bu alanlarda bilgili ve tecrübeli olan kişiler ile işiniz daha kolay olacaktır. Fotoğraf çekimleri daha keyifli geçecek ve istediğiniz sonuçları alma şansına sahip olacaktır.

Bebek Fotoğrafçısı

Yukarıda belirttiğimiz gibi bebek fotoğrafçısı seçerken profesyonellikten ödün vermemek gerekir. Gerek ışık kontrolleri gerekse mekan seçimi profesyonel eller ile gerçekleşir. Bunun gibi profesyonel makinelerin kullanılması da çekim adına önemli bir yere sahiptir.

Profesyonel ekipmanlar ile bebeklerin en tatlı ve masum halleri kadraja takılır. Ölümsüzleştirmek isteyenler tüm bu kareleri hoş çerçeveler ile saklayabilir. Aynı zamanda hazırlanan özel albümler ile her bir karenin sergilenmesi mümkün olacaktır.

Yeni Doğan Çekimi

Çekimde ekipmanlardan süslemelere kadar her şeyin sağlığa dost olmasına dikkat edilir. Yeni doğan çekimi profesyonel eller ile buluşur ve ortaya istenilen sonuçlar çıkar. Bunun için:

  • Doğal yüz temizleme seçenekleri ile işçiliğin üzerinde durulur.
  • Panoromik albümler ile her bir karenin toplanması sağlanır.

Zorlu şartlar altında çekilen her bir kare üst seviye kalite ile buluşur. Kaliteden ödün vermemek adına doğal yöntemlerle yüz temizleme gibi işlemlere yer verilir. Tüm bu ince dokunuşların hoş albümler ile sergilenmesine özen gösterilir.

Hamile Çekimi

Anne adayları 9 aylık süreci güzel bir şekilde hatırlamak adına hamile çekimi talebinde bulunuyor. Her biri en güzel hallerini kadraja sunarak göz dolduruyor. Üstelik fotoğraflarda samimi ve içten gülüşlerin yakalanmasına özen gösteriliyor. Hal böyle olunca hamilelik sürecinizi ilerleyen zamanlarda hatırlayabileceğiniz birbirinden güzel kareler ortaya çıkıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir