• DOLAR 32.47
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2447
  • ...
Vali `Bundan Böyle Gecikme Kabul Etmiyorum`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Yılan hikayesine dönen, bir türlü bitirilmeyen ve halkı çok mağdur eden Migros- Mega Center, Hal-1, Hal-2, Doğum Hastanesi, Otogar ve Üçkuyular Köprülü Kavşaklarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, işlerin yüklenici müteahhitlerine ve karayollarına çalışmaların daha da hızlandırılarak tamamlanmasını ve sıkıntıların sona erdirilmesi talimatını verdi.
 
Migros- Mega Center, Hal-1, Hal-2, Doğum Hastanesi, Otogar ve Üçkuyular Köprülü Kavşaklarını sırasıyla ziyaret eden Vali Toprak yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen`den çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Vali Toprak asfalt sezonun başlangıcı olan Nisan ayında Köprülü Kavşaklar ve yan yollarının asfalt çalışmalarına başlanılması ve eksiksiz olarak tamamlanıp hizmete sunulması talimatını verdi.
 
Seyrantepe, Dicle Üniversitesi ve Diclekent köprülü kavşaklarının başarıyla bitirilip trafiğe açıldığını belirten Vali Mustafa Toprak, "Bunun dışında Kantar, Hal-1, Hal-2, Otogar, Doğum Hastanesi, Gömmetaş TRT, Üçkuyular ve Migros Köprülü kavşakları yapılacak. Bugün Migros- Mega Center, Hal-1, Hal-2, Doğum Hastanesi, Otogar ve Üçkuyular Köprülü Kavşaklarını yerinde inceledim ve çalışmaları bire bir takip ediyorum. Bu kavşakları yan yolları ile birlikte en kısa zamanda asfaltları, aydınlatmaları, yan yol bağlantıları ve diğer gerekli çalışmaların bitirilmesi için çalışıyoruz. Karayolları ve işlerin yüklenicileri artık hiçbir gecikme nedeni belirtmeden işlerini tamamlayacaklar. Belediye atık su bağlantılarını, DEDAŞ`ta elektrik direklerinin aktarım işlerini bir an önce bitirmesi gerekli. Her bir kurum talimatlandırıldı. Artık bende Vali olarak bundan böyle bir gecikmeyi kabul etmiyorum" dedi.
 
Vali Toprak daha sonra, "Bazı sıkıntı ve gecikmeler oluyor, bu konuda işleyen trafik içerisinde karayolları altyapı çalışması yapmasın zorlukları olduğunu belediyelerin ana güzergâhta karayolları çalışması yaparken alternatif servis yolları konusunda yardımcı olmaları ve diğer kurumlarda altyapı hatlarını bir an önce deplase etmeliler ki vatandaşımız sıkıntı çekmeden kaliteli hizmete ulaşsınlar" şeklinde konuştur. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir