• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde:

 

VAN OLAY GAZETESİ: \"ONURUNU KURTARMAK İSTEYEN O`NA(SAV) UYSUN\"
\"Hz. Peygamber ve İnsan Onuru\" temasıyla okullarda kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapılan istişare toplantısında konuşan Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Peygamber Efendimiz (sav)`e tabi olunmadan, insanlık onurunu kurtarma ve korumanın hayal olduğunu söyledi.

Sonunda Yıkılıyor!
Binlerce kişiyi sakat edip ve bir o kadarını da neredeyse ölüme kadar götüren YYÜ. Araştırma Hastanesi sonunda yıkılıyor. Van`da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihinde yaşanan depremler nedeniyle bir çok bina ağır hasar aldığı gerekçesiyle yıktırılmıştı. Aradan 1,5 yıl geçmesine rağmen yıkım işlemleri henüz devam ederken eski Araştırma Hastanesi`nin de önümüzdeki 10 gün içinde yıkımına başlanacağı belirtildi.

Ticarette Sicil Dönem Başlıyor
Ticaret hayatını doğrudan ve dolaylı etkileyecek, devrim niteliğinde bir adım olan şirketlerin sicil belgelerinin reel sektöre açılmasına ilişkin protokol, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği (TOBB) ile Kredi Kayıt Bürosu arasında imzalandı.

 

VAN SESİ : Arel Üniversitesi`nden Van`a Kütüphane
İstanbul Arel Üniversitesi İşletme Kulübü`nün, Van Lütfiye Binnaz İlköğretim Okulu`nda oluşturduğu 2 bin kitaplık kütüphanenin açılışı yapıldı.

Yazarlar Öğrencilerle Buluşuyor
Van Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına`nın göreve başlamasından sonra okuma düzeyini artırmak için başlattığı projelerden biri olan `Yazarlarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor Projes` devam ediyor.
Hastane İnşaatlarında İnceleme
AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, yapımına başlanan 400 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 150 yataklı Kardiyoloji Hastanesi`nin inşaat alanını gezerek ilgililerden

TUTKU HABER : TOKİ Konutlarıyla İlgili Açıklama Doğru Değil
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Basın Birliği Van Şubesi`nden 2 gün önce Van`daki gazetecilerin TOKİ tarafından konut sahibi olmasıyla ilgili yaptığı basın açıklaması ve değerlendirmeleri üzerine bir açıklama yaptı.
(Mehmet Aldemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir