• DOLAR 32.458
  • EURO 34.805
  • ALTIN 2439.902
  • ...
HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı'ndan Beylikova ve Mahmudiye ilçelerine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beraberindeki heyetle Eskişehir'in Beylikova ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Dikgöz, daha sonra Beylikova İlçe Belediye Başkanı Özkan Alp ile bir araya gelerek ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR heyeti, Belediye Başkanı Alp'den ilçedeki çalışmalarını hakkında bilgi aldı ve kendi faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Heyet, daha sonra ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerin ardından HÜDA PAR heyeti Beylikova ilçesine bağlı, İmikler Köyü'nde bulunan Hasan Baba ve Haydar Baba türbelerini ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Beylikova ilçe ziyaretinin ardından HÜDA PAR heyeti Mahmudiye ilçesinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Heyet, bu kapsamda ilçe Ziraat Odası Başkanı Semih Onar ile bir araya geldi. İlçenin tarım potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

HÜDA PAR heyeti daha sonra ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek halkın sorunlarını ve talepleri dinledi.

Heyet son olarak Mahmudiye ilçesinde bulunan Eskişehir'in önemli kültürel değerlerinden biri olan Seyyid Şeyh Hacı Ahmed Gıyasi’nin yetiştirdiği şahsiyetlerden; Alim, Mutasavvuf ve Hattat Sivrihisarlı Seyyid Şeyh Osman Afif Efendi'nin türbesini ziyaret etti.

İlçe ziyaretinin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Dikgöz “Yağmurlu ve soğuk bir Eskişehir gününde halkımızın sıcak muhabbeti ile ısındık. Mahmudiye ilçemizde bulunan esnafımızı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledik. Halkımızın teveccühünü görünce gelecek adına ümidimiz artıyor.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir