• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
Gönül Elçileri Gürpınar`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Gürpınar ilçesinde Huzurlu Bir Toplum İçin Evrensel Değerler Projesi kapsamında bu ayki değer olan \"yardımseverlik\" değerinin kapanış programı Gürpınar kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda yapıldı.

Programa Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya ve Eşi Sümeyra Kaya, Gürpınar Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, İl Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcıları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Vatandaşlar ve Öğrenciler katıldı.

\"Bu ayın konusu yardımseverlik…\"
Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya`nın konuşmasıyla devam eden etkinlikte, İl Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Nurcan Altun Gönül Elçileri Projesi tanıtımı ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Programda, öğrenciler tarafından yardımseverlik üzerine tiyatro gösterisi yapıldı.

Yardımseverlik ile ilgili bir ay boyunca okullarda yapılan çalışmaların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gürpınar proje ekibi tarafından yapılan değerlendirilmesi sonucunda birinci olan Gürpınar Anaokuluna ödülünü Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya, İkinci olan Sarı Süleyman lisesine ikincilik plaketini Gürpınar Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan ve üçüncü olan Parmakkapı ilk ve orta Okuluna üçüncülük plaketini Gürpınar İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder verdi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir