• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ey Çıplak Reklam Yayınlayan İslami(!) Televizyonlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşte Mustafa Durdu`nun makalesi..

Ey Çıplak Reklam Yayınlayan İslami(!) Televizyonlar

Bugün İslamî hareketin önündeki en büyük engel, ortalıkta aktivist görüntüsünde artistlik yapan şaklaban beynamazlar ve İslamî sohbet aralarında kadın vücuduyla yapılan reklamlarla kendilerine saltanat kuran sözde İslamî televizyonlardır.

Adam Cuma günleri canlı yayında hutbe veriyor televizyonundan. Minberin etrafında siyah takım elbiseli korumaları var. İslam istismarı ile kendilerine saltanat kuran sözde İslamcıların hâlleri, ekin tarlasında hiçbir niteliği olmayan ve hasat zamanı geldiğinde gerçek çiftçi tarafından kelleleri kopartılan içi boş çavdarlara benziyor.

Bugün Türkiye’de sözde İslamî televizyonların verdiği tahribat cahil televizyonların tahribatından daha etkili ve daha uzun sürelidir.

“Biz de bozulursak kendimizi ilga edeceğiz” diyerek yayına başlayan televizyonlar diğerlerinden daha modern ve daha serbest bir şekilde toplumun fıtratlarını ifsat etmekten zevk alıyor.

“İslamî televizyon kurduk” diyerek ticaretlerini geliştiren, asıl amaçlarını gizleyerek sözde dine hizmet kılıfı ile yayıncılık yapan bu televizyon sahiplerine sormak istiyorum: Sizin amacınız İslamî hizmet kılıfı altında ticaret yapmak değil midir? Servet sahibi olma arzularınızı niye İslam’a alet ediyorsunuz?

İslamî televizyon adı altında servetlerine servet katan bu adamlar, Müslümanlara bilerek zarar veriyorlar. Bu televizyonları yüzünüz kızarmadan izleyebiliyor musunuz? Kaç Müslüman ailecek bunların reklamlarını seyredebilir?

Sözde İslamî televizyonların hadis, tefsir sohbetleri arasında çıplak kadın reklamları yayınlamaları; iffetten, hayadan, haramdan sakınma ile ilgili sohbetlerin aralarında kalça ve göğüsleri dışarıda kadınların meta olarak kullanıldığı reklamları Müslümanlara seyrettirmeleri ihanetten başka bir şey değildir. Kadını çıplak bir obje olarak görenler ile bunları para için yayınlayanlar arasında fark var mıdır?

Sadece reklam meselesi de değil. Haber bültenlerini sunan tahrik edici makyajlı, başı bağlı gönlü bağsız çıplaktan daha çıplak sunucuları kaç kişi utanmadan izleyebilir? Başörtü meselesini istismar ederek feminizme alet edenler, kadınlara pozitif ayrımcılık adı altında ailenin dibine dinamit yerleştirenlerin vay hâline!...

Ey Müslümanlar!

Televizyon sahasında İslam’a hizmet edecekseniz bu hizmeti reklama ihtiyaç duymayan takva sahibi zenginleriniz, fabrikatörleriniz yapsın! Bugün onlarca Müslüman fabrikatör, iş adamı var. Reklamlara ihtiyacı olmayan bu dindar insanlar yayıncılık işine girmeli. O zaman gerçek İslamî televizyon olur işte. O zaman kim şovmen, kim samimî ortaya çıkar.
“Reklamsız olmuyor”, diyenlerin İslamî televizyonla ne iş var? Yapacaksan da İslam’ı buna alet etme? Git laik televizyonunu kur! Ticaretine İslam’ı alet etme! Müslümanları potansiyel müşteri olarak görüp yeni neslin fıtratını karartma!

İslamî televizyonda reklam olmamalı. Reklama ihtiyacı olmayan, mangalda kül bırakmayan birçok iş adamı Müslüman var. Onlar niye televizyon kurmaz ki?...


Müslümanların imanlarını çıplak reklamlara satanların vay hâline!..

Mustafa Durdu / habervaktim

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir