• DOLAR 32.446
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.847
  • ...
Çadırda kalan Suriyeli refakatçilere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana Umut Der Gıda Bankası yetkilileri, Estetik Plastik Cerrahi (EPC) Hastanesi`nde tedavi gören 18 Suriyeli yaralıya refakat eden ve akşamları çadırda kalan yakınlarını ziyaret etti.

 

Ziyarete katılan Adana Umut Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay; \"EPC hastanesinde kalan Suriyeli kardeşlerimizi daha önce de ziyaret etmiş, hasta ve refakatçilerin ihtiyaçları konusunda tespitte bulunmuştuk. Bu hastanede 18 yaralı Suriyeli tedavi görüyor. Bu yaralıların refakatçileri, hastane bahçesinde hayırseverler tarafından kurulan 1 konteynır ve 1 çadırda barınıyor. Yemek türü ihtaiyaçlarını ilçe belediyesi ile hayırseverler karşılıyor. Kendilerini önceki gelişimizde bizden Suriye ile ilgili haberleri izleyebilmek için televizyon ve uydu cihazı ile çay ve şeker gibi temel ihtiyaçlarını karşılamamızı istemişlerdi. TV ve uydu cihazını temin edip uyducu arkadaş yardımıyla kendilerine kurduk. Ayrıca yanımızda getirdiğimiz içerisinde çay ve şeker`in bulunduğu gıda paketi ile ayakkabı ve giysi yardımlarını kendilerine teslim ettik\"dedi.

 

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten hasta yakınları ise özellikle Arap kanallarından ülkeleriyle ilgili haberleri takip edebilmelerini sağlayacak TV ve uydu alıcısından dolayı teşekkür ettiler.
(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir