• DOLAR 32.507
  • EURO 34.901
  • ALTIN 2452.139
  • ...
Vali Su Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

81 milyon metrekare Millet Bahçesi Projesi kapsamında eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu ve eski lunapark arazisinde yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyen Su, devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Millet Bahçesinin hizmete açılmasıyla Mersin'in bir başka renk ve canlılık kazanacağını söyleyen Su, vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirecekleri çok nitelikli bir proje hizmete sunulacağını ifade etti.

Su, Millet Bahçesi’ndeki temaslarının ardından emekli vatandaşlara yönelik Mezitli İlçesi Esenbağlar Mahallesi’nde 31 bin metre kare alan üzerinde yapımı devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) sahasına geçerek incelemelerde bulundu.

Yatay mimari tekniği uygulamasıyla inşası devam eden ve içerisinde 262 konut, çocuk oyun alanları, fitness alanı gibi yaşam alanlarının yer aldığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) proje alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Su, yapımı tamamlanan örnek daireyi de gezerek firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. (İLKHA)

 

 







Bu haberler de ilginizi çekebilir