• DOLAR 32.523
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2454.5
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kollarından Kudüs için münacat
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu yıl ilk kez kutlanan "Dünya Kudüs Haftası" münasebetiyle Diyarbakır'ın tarihi mekânlarından Ulu Camii'nde bir araya gelen HÜDA PAR Bağlar İlçe Gençlik Kolları, Kudüs için münacatta bulundu.

 

Bağlar İlçe Gençlik Kolları adına duayı okuyan İbrahim Altun, Peygamberler şehri Kudüs'e sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

Altun "Ya Rabbi, Kur'an-ı Kerim'de bize mübarek belde olarak tanıttığın Peygamberler şehri Kudüs'e, zalim ve azgın güçler tarafından başlatılan hayasızca bir işgal ve tecavüze karşı bu mübarek mekânda, bir avuç genç olarak huzurunda toplandık, ellerimizi sana açtık ve sana yalvarıyoruz, dualarımızı kabul buyur. Ümmeti Muhammed'i ve kahraman intifâda erlerini sahipsiz bırakma Allah'ım. Bugün, Filistin başta olmak üzere yeryüzünün birçok yerinde zulme ve katliamlara maruz kalan, ülkeleri işgal edilen, camileri, değerleri harap edilen, hakları ve hukukları ihlal edilen bütün kardeşlerimize yardımını esirgeme, bizi onlara yardımcı eyle, nusretinle inayetinle zaferler nasip et Allah'ım. Allah'ım, ümmetin birliğini, dirliğini bozmak isteyen hainlere karşı bizleri uyanık kıl, zalimler topluluğuna karşı bizlere yardım eyle. Ey Azîzün Züntikâm, zalimlere, yaptıklarının karşılığını ahirette vereceğin gibi bu dünyada da ver. Ey azabı en şiddetli olan, ey ezası en şiddetli olan, ey tuzağı en şiddetli olan, inkârcı ve işgalci zalimlere, Siyonist katillere ve destekçilerine çetin ve şiddetli azabını göster. Kâbe'yi yıkmaya gelen Ebrehe'nin ordularını yerle bir ettiğin gibi Mescid-i Aksa'yı yıkmaya çalışan Siyonist işgal ordularına karşı bizleri Selahaddinler eyle Allah'ım. Ya Rabbi, buyuruyorsun ki; 'Onlar acıklı azabı görmeden iman etmezler.' O halde, acıklı azabınla inkarcıların, zalimlerin, hainlerin kalplerine korku sal. Başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere, ezilen, horlanan, zulmedilen, katledilen Müslümanların üzerinden, inkârcı zalimlerin baskısını, zulmünü kaldır Allah'ım." şeklinde dua etti. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir