• DOLAR 32.385
  • EURO 34.685
  • ALTIN 2408.648
  • ...
Bağlar'da 5 kırsal mahallenin ulaşım sorunu çözüme kavuşturuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar ilçesinin Kırkoyun Mahallesi’ne bağlı Naldiken, Güven, Ürkmez ve Bekçidamı mezraları ile Kabahıdır, Ortaören, Kırkıncık ve Kamışpınar mahallelerinde sürdürülen yeni yol yapım çalışmaları kapsamında vatandaşlar tarafından yeni yapıların oluşturulduğu bölgelerde ulaşım sorunu çözüme kavuşturuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonunda kullanışlı hale gelen yolların görüntüsü buralarda yaşayan vatandaşların memnuniyetini kazandı.

Bağlar Belediyesi, kendi imkanlarıyla kazandırdığı park ve dinlenme alanlarının çevre düzenlemesini de yaparak vatandaşlar için huzurlu alanlar haline getiriyor.

Bağcılar Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan ve Ahmed-i Hani ismi verilen parkın çevre düzenlemesi yapılarak ara yollar ve kaldırımlar kilitli parke taşlarıyla döşendi.

İlçenin her noktasına hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Vatandaşlarımızın huzurlu yaşam imkanına kavuşması için tüm ekiplerimiz ve imkanlarımızla aziz ve kadirşinas milletimizin emrindeyiz. İki yılda oluşturduğumuz değişim çok şükür fazlasıyla konuşuluyor. Biz hamasetle değil, hizmetlerimizle kendimizi anlatıyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir