• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
HÜDA PAR Teşkilatlanmaya Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, son olarak Ankara ve Mersin, Malatya, Siirt ve Osmaniye`de ilçe teşkilatlarını kurdu.
 
HÜDA PAR Ankara Çankaya ilçe teşkilatını kurdu
HÜDA PAR Ankara Çankaya ilçe başkanlığı, bugün kuruluş için gerekli evrakları Kaymakamlığa teslim ederek resmen kuruldu.
 
Kaymakamlık çıkışında kuruluş ile ilgili açıklama yapan Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Alpsoy, "Genel Merkezin İlçe başkanlığını kurmak üzere bana verdiği yetki ile bugün kaymakamlığa başvurduk ve alındı belgesini alarak resmen kurulmuş olduk. Ayrıca siyasette alışılmış bir sıradanlık değil, ciddiyeti, doğruluğu, samimiyeti ve ahlakı esas olarak siyasete renk katacağız inşallah." dedi.
 
Gölbaşı ilçe teşkilatını kuruldu
HÜDA PAR Ankara Gölbaşı ilçe başkanlığı bugün kuruluş için gerekli evrakları Kaymakamlığa teslim ederek resmen kuruldu. Kaymakamlık çıkışında kuruluş ile ilgili açıklama yapan Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Tekcanlı, "Genel Merkezin İlçe başkanlığını kurmak üzere bize verdiği yetki ile bugün kaymakamlığa başvurduk ve alındı belgesini alarak resmen kurulmuş olduk. Halka hizmet yolunda elimizden gelen ne varsa yapmak için mücadele edeceğiz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
Hür Dava Partisi Malatya`da 4 İlçe Teşkilatını Kurdu
Hür Dava Partisi Malatya`da teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Malatya il teşkilatının kurulmasından sonra aynı gün içinde 4 ilçe teşkilatı kuruldu. Hür Dava Partisi Yeşilyurt Battalgazi, Akçadağ ve Kale ilçelerinde teşkilatlarını kurdu.
 
Akçadağ ilçe teşkilatı
Hür Dava Partisinden alınan yetki belgesiyle kaymakamlığı yapılan başvuruyla Akçadağ İlçe teşkilatı kuruldu. Hür Dava Partisi Akçadağ İlçe başkanı Mehmet Reşit Turcan yaptığı kısa açıklamada, "HÜDA PAR ile mazlum ve mustazafların sesi olacağız. Çalışmalarımızda rabbimizden muvaffakiyetler diliyoruz. Tüm Akçadağ halkına hayırlı olsun" dedi.
 
Yeşilyurt İlçe Teşkilatı
Hür Dava Partisinden alınan yetki belgesiyle Yeşilyurt kaymakamlığına yapılan başvuru neticesinde Yeşilyurt ilçe teşkilatı kuruldu. Kaymakamlık çıkışı kısa bir açıklamada bulunan HÜDA-PAR Yeşilyurt ilçe başkanı Fehmi Sunar, "Hak, adalet, özgürlük için tüm halkımızın partimize sahip çıkacağına inanıyorum. Biz de elimizden geleni yapıp, halkımızı mahcup etmeyeceğiz. Başta Yeşilyurt halkı olmak üzere tüm insanlığa ve İslam alemine hayırlı olsun" temennisinde bulundu.
 
Battalgazi İlçe Teşkilatı
Battalgazi kaymakamlığına yapılan başvurunun ardından açıklamada bulunan Battalgazi İlçe Başkanı Hayrettin Tokat, "İslami ve insani değerleri her zaman düstur edinerek halkımızın haklı taleplerinin her zaman savunucusu olacağız. Partimizin genelde İslam alemine ve insanlığa özelde Battalgazi halkına hayırlı olmasını Allah`tan dileriz" dedi.
 
Kale İlçe Teşkilatı
Hür Dava Partisinden alınan yetki belgesiyle Kale kaymakamlığına yapılan başvuru sonucunda Battalgazi İlçe teşkilatı da kuruldu. Hür Dava Partisi Kale İlçe başkanı Ebubekir Koçhan yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gayemiz adalettir, hürriyettir, hakkaniyettir, barıştır, huzurdur ve kardeşliktir. Bu yolda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hür Dava Partisi Kale halkına hayırlı olsun."
 
Mersin HÜDA-PAR teşkilatlanmasını tamamladı
Hür Dava Partisi, Mersin Silifke ilçesi teşkilatlanmasının tamamlanmasıyla birlikte Mersin genelinde başlatılan teşkilatlanma çalışmaları tamamlanmış oldu.
 
Mersin Silifke ilçesi Kaymakamlığının kuruluş dilekçesinin onaylanmasının ardından, İlke Haber Ajansına açıklamalarda bulunan HÜDA-PAR Silifke ilçe başkanı Mehmet Kıbrıs, "Türkiye siyasetine yeni bir kan katacak olan Hür Dava Partisinin Silifke`mize hayırlısı olsun. İstiyoruz Hür Dava Partisi olarak Silifke`mize hizmet edelim. İnşallah halkımız için hayırlı olur. Tüm Silifkeli halkımızı partimize bekleriz" dedi.
 
Siirt merkez ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA-PAR Siirt Merkez İlçe Teşkilatı, saat: 13.30 sıralarında valiliğe verilen dilekçe ile resmen kuruldu.
 
HÜDA PAR teşkilatın hayırlara vesile olmasını dileyen parti yetkilileri, hayır yolunda dürüst bir siyaset izleyeceklerini söyledi.
 
Osmaniye Kadirli ilçe teşkilatı
HÜDA-PAR Kadirli ilçe parti teşkilatı, Kadirli Kaymakamlığına verilen dilekçeyle kuruldu.
 
Kaymakamlık çıkışında kısa bir açıklama yapan HÜDA-PAR Kadirli İlçe Başkanı Nasır Aslan, "Hür Dava Partisi Genel Merkezinden almış olduğumuz yetki belgesini Kadirli Kaymakamlığına verdik. İlçe Emniyet Müdürlüğünden aldığımız "Alındı" belgesi ile Hür Dava Partisi Kadirli ilçe teşkilatımızı kurmuş bulunmaktayız. Teşkilatımızın tüm İslam ümmetine ve insanlığa hayırlı olması" temennisinde bulundu. (Furkan Gümüş, Yusuf Fırat, Osman Öksüz, Hamza Kezer, Abdulkadir Alakuş, Sinan Özdil - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir