• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı Kudüs için Ayasofya Camii'nde buluşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

14 Mart'da kadar sürecek "Dünya Kudüs Haftası" dolayısıyla dünyanın dört bir yanında Kudüs’ün gündeme getirilmesi amacıyla etkinlikler düzenleniyor.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı da Kudüs için sabah namazında Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde bir araya gelecek. Düzenlenecek olan programa HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu da katılım sağlayacak.

Kudüs'ün kurtuluşu için dua edilecek

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Kudüs Müslümanların ilk kıblesi, peygamber efendimizin (Sallalahu Aleyhi Vesellem) miraca yükseldiği mukaddes beldedir. Şu anda siyonist işgal çetesinin işgali altında olan Kudüs’ün kurtuluşu mutlaka yaşanacaktır. Bize düşen görev ise Kudüs’ü sürekli gündem yapmaktır. Bu amaçla ilan edilen 'Dünya Kudüs Haftası' etkinlikleri kapsamında 11 Mart Perşembe günü sabah namazında HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatlarımızla Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi'nde buluşacağız. Sabah namazının ardından Kudüs’ün kurtuluşu için dua edeceğiz. Tüm İstanbulluları birlik olmaya ve Kudüs’ün kurtuluşu için kenetlenmeye davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir