• DOLAR 34.273
  • EURO 37.322
  • ALTIN 2998.924
  • ...
`Müslümanlar dünyanın çeşitli yerlerinde eziyet görüyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van`da yaptığı basın açıklamasında, 1,5 milyarı aşkın İslam dünyasının Türkiye`nin güçlenmesi konusunda beklenti içerisinde olduğunu belirterek, sadece Müslümanların değil, ezilen, horlanan itilen, kakılan tüm insanların Türkiye`den beklentilerinin olduğunu söyledi.
 
Askıya alınan yeni imar planı ile ilgili sıkıntıları gidermek için Van`a gelen ve burada temaslarını sürdüren Erdoğan Bayraktar, sabah saatlerinde AK Parti Van İl Başkanlığı`nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
 
Parti toplantı salonunda Van Milletvekilleri Mustafa Bilici, Burhan Kayatürk ve Fatih Çiftçi ile birlikte açıklamalarda bulunan Bakan Bayraktar, depremden sonra Van`da yapılan çalışmaların büyük bir başarı olduğunu söyledi.
 
Bakan Bayraktar konuşmasının devamında, "Müslümanlar Somali`de, Afganistan`da, Afrika`da, Suriye`de ve dünyanın çeşitli yerlerinde eziyet görüyor, kardeşlerimiz eziyet görüyor. Çok farklı başka sıkıntılar var. Onun için bizim ülkemizin, bizim vatanımızın çok güçlü olması lazım, onlara yardım etmesi lazım." şeklinde konuştu.
(Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir