• DOLAR 34.468
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2995.421
  • ...
Sasonlu öğrenciler Kızılcahamam`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kızılcahamam Eğitim ve Gençlik Derneğinin davetlisi olarak Ankara Kızılcahamam`a giden Sasonlu öğrenciler doyasıya gezdi.


Kızılcahamam`a giden öğrenciler, Asya Termal Tatil Köyü`nde termal havuz ve diğer imkânlardan yararlanmalarının ardından, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit tarafından kabul edildi. Öğrenciler, üniversite sınavı ve kaymakamlık ile alakalı sorular sordular.


Öğrencilerin ziyaretinden mutlu olduğunu dile getiren Kaymakam Mustafa Çit, kendisinin de zorluklar içerisinde okuyarak kaymakam olduğunu ifade ederek, \"önemli olan düzenli ve sıkı çalışmaktır\" dedi.


Sasonlu öğrenciler, Şehit Ağacını, Soğuksu Milli Parkını, Sey Hamamını ve Bazalt sütunlarını ziyaret ettiler.

Kızılcahamam Eğitim ve Gençlik Derneği yetkilileri, ülkenin doğusu ve batısı ayrımı yapmaksızın, insanlar arasındaki kardeşlik bağının güçlenmesi için ziyaretin önemli bir fırsat olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sason İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Faysal Kılıç, Kızılcahamamlı yetkililere ve destek olan herkese teşekkürlerini iletirken, en kısa zamanda Kızılcahamamlı bir öğrenci grubunu ağılamak istediklerini belirtti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir